Gå till innehåll

messervy

Medlemmar
  • Inlägg

    27
  • Blev medlem

Utmärkelser för messervy

Utforskare

Utforskare (4/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Då får jag endast 30 frames per sekund. Har till och med ett klipp som verkar vara 120 fps orginal!
  2. Tack! Du råkar inte ha en sådan fil liggandes? :)
  3. Behöver inte ha en lösning med PP, ska göra en väldigt enkel och kort grej. Så om ni vet något annat videoredigeringsprogram som klarar detta så skriv gärna :)
  4. Jag ska utföra ett litet skolarbete. Jag vet att om det skulle vara en normal film skulle det inte finnas något att praktiskt att vinna med att ha 120 istället för 25-50. Finns det någon lösning skulle jag bli väldigt glad! :)
  5. Hej! Sitter här med premiere pro och försöker få den att ha 120 frames/sekund som timebase men 60 verkar vara max. Hur löser jag detta i PP? Eller måste jag använda ett annat program? Vilket?
  6. Tycker musiken överröstar rösten många gånger. Tycker du kunnat kombinera monologen med inklippsbilderna (du gör detta iofs någon gång) men då hade det inte behövt känts mindre långdraget.
  7. Går och går, men att ändra känsligheten/ha koll på den blir ju svårt!
  8. Ok då var det lite som jag misstänkte. Hur vet man när en mikrofon är *för dålig*? Det är nämligen så att vi är ett litet team som såklart vill hålla kostnaderna nere men samtidigt göra så bra som möjligt. Att låna mikrofon från skolan har vi möjlighet till, en Technica ATR-6550 (väldigt säker på att det är en sån) och jämfört med vår ganska nyinköpta zoom H1 (som inte blivit tappad vad jag vet) så låter skolans alternativ mer burkigt. Å andra sidan är jag rätt färsk på ljud. Så frågan är väl helt enkelt, är Technica ATR-6550 inte bättre än zoom H1? Om den nu ska vara bättre, men skolans är misshandlad så borde vi kanske själva köpa en egen mic och vårda. För nackdelen med zoomen är ju att den inte går att använda med en boom.
  9. Hej jag undrar enligt topic om mikrofoner blir sämre med tiden? Är det känsliga för att man tappar dem (sett till ljudkvalitén)??
  10. Varför man istället ska klaga hos hyresvärden! :) Kul film, bra utförd, bra bra! Klurade också lite på sista klippet men beslöt mig för att, ptja det fungerar nog.
  11. Trevlig musik ändå, vill jag höra mer av! kanske lite offtopic iofs!
  12. messervy

    Lågpris extern monitor

    Den är ju numer väldigt dyr, eller hittar du den billigt någonstans? Ser bara prise rpå ~140 dollar, då känns en lilliput mycket mer värd
  13. Tyvärr lyckas jag och sökfunktionen inte så bra :( Jag söker en film som handlar om en man och en kvinna, mannen är nog lite besvärad i början och kvinnan försöker få honom glad. De sitter på en äng, under ett träd. Mot slutet sker en åkning bakåt och man ser att ovanför dem är det en människa som har hängt sig. Tror den gjorde för en 24/48 timmar tävling. Var för 2-3 år sedan. Någon?
×
×
  • Skapa nytt...