Gå till innehåll

mattiasthuvander

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av mattiasthuvander

  1. I Premiere CS6 finns det presets för Youtube i renderingsinställningarna. Det brukar jag köra på.
  2. Väcker den här tråden till liv igen då jag undrar samma sak. Funderar på att köpa Genus-filtret men är osäker på hur mycket skärpa man tappar. Något som äger ett sådant och kan berätta?
  3. Okej, tack för länken. Ska kolla upp vad de andra grejerna kostar hos dem. Tänkte att det kan vara bra att ha då man inte har någon som kan hålla i spöet.
  4. Då blir det nog en NTG-2 tillsammans med en Zoom H4N. Medföljer sladd eller måste det köpas separat? Här är varukorgen. Något mer som kan vara bra att ha?
  5. Tack för era svar! Har ni några tips på en bra shotgun som inte är allt för dyr? Röde NTG-2 tycker jag verkar intressant.
  6. Lånar tråden lite om det går bra. Jag hade tänkt börja filma lite med min 5D II och är på jakt efter en vettig mic och ljudinspelare. Vill ha något som fungerar lite "allround". Kommer till en början att filma allt från natur till mindre avancerade filmer till företag. Har kollat på Röde NT-2A och Zoom H4n NEXT. Vad tror ni om den kombinationen? Är kanske en shotgun-mic bättre att börja med?
×
×
  • Skapa nytt...