Gå till innehåll

GrodiPutin

Medlemmar
  • Inlägg

    40
  • Blev medlem

Utmärkelser för GrodiPutin

Utforskare

Utforskare (4/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jag måste tyvärr säga att jag inte kan delta i filmgruppen längre pga tidsbrist, skolan och träning börjar snart och jag har många projekt igång just nu, det är också därför jag inte har kunnat skriva i tråden. Jag antar att det inte är ett jätteproblem eftersom ni redan har kamera + mikrofon osv. Men jag kommer hålla mig uppdaterad om hur det går och så säger jag ha det bra och lycka till. :)
  2. Tror det beror på att slutartiden hamnar i otakt med lampornas frekvens eller vad man nu kallar det på lampor. Kolla vad för slags lampor det är och ändra slutartiden :)
  3. Jag reser bort nu på tisdag och är borta en vecka så jag kan nog inte närvara på nästa möte, ville bara säga det :)
  4. Här är en bra lista med specifikationer till min kamera, http://www.dpreview.com/reviews/canoneos600d/page2.asp Kameran i fråga heter Canon EOS 600D Vill du hitta bra exempel på t.ex youtube kan du söka på canon EOS 7D som är lite mer etablerad, den har precis samma sensor och filmspecifikationer som min, när det gäller film är de identiska.
  5. Jag och philip kommer 10 min sent vi missade bussen
  6. Mördaren kastar ut någon genom ett fönster, det har jag använt och det blir väldigt kul. :)
  7. Här är två sidor till, jag vet inte hur det är med upphovsrätt osv men det är gratis och jag brukar använda dem. :) http://sounddogs.com/catsearch.asp?Type=2 http://findsounds.com/
  8. Jag och kompanjonen Martin kommer antagligen, själv heter jag Anton. Kan vi av någon anledning inte komma så hör vi av oss. Ska vi ta med något förresten?
  9. Du är inte ensam, min 600D gör samma sak. Jag tror det är någon inställning, dock vet jag ej vilken. :(
  10. Jättekul att du gillar våra verk. Angående ljudet och de brutala övergångarna så är det inte färdigklippt ännu, det skall alltså finjusteras lite. Men det är ändå bra att du nämner det för själv kanske man tycker att det inte spelar så stor roll, man blir gärna blind för sina egna misstag. Jag tycke att det skulle vara jätteroligt att få vara ''kameraman'' eller åtminstone hjälpa till på den biten då jag tycker det är mycket intressant, jag tror också att jag kan göra bättre ifrån mig i en större grupp då man får höra andras synpunkter och förslag på ett annat sätt. Min kompanjon har nu bekräftat sitt intresse, han är gärna skådespelare/statist eller dylikt. Han återkommer med mer info snarast. :) Jag kommer skicka info så snart vårt senaste verk är klart så kan ni se vad ni tycker. :D
  11. Kanske inte kan länka bilder idag många av vapnen är hos kompanjonen. Håller med dig när det gäller effekten där vi på ett eller annat sätt mosar ett kranium. Jag vet inte vad ni tycker men själv gillar jag mer ''manuella'' effekter, alltså inte datoranimerat. Kanske skulle man kunna använda en vattenmelon som huvud. :) Hoppas det blir mycket skottlossningar i filmen. :D
  12. De är lite plastiga men kan säkert användas bara man inte filmar allt för nära. Mitt bästa ''vapen'' är dock trasigt, det var en airsoft Ak-47 i skala 1:1, Jag bar det i en ryggsäck men så kom olyckan och knuffade mig baklänges så geväret knäcktes på mitten. :D Säg till om du vill se bilder på vapnen.
  13. Spännande, kanske tillhör stugan egentligen en sekt som ska utföra en ritual... :)
  14. Tackar tackar :) om ni har tid så kan ni gärna ge lite konstruktiv kritik, det är bara kul att höra vad man kunde gjort bättre. :)
  15. här har ni förresten lite material att knapra på, den är inte färdig, får se när vi har tid att göra klart den. Sen har vi också en youtubekanal vid samma namn, alltså grodiputin. Jag spelar han med masken i slutet. :D
×
×
  • Skapa nytt...