Gå till innehåll

rapparsven

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev medlem

Utmärkelser för rapparsven

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Om man skulle läsa Film Studies på SMC (Film Studies) kan man då välja att specialisera sig på just Screen Writing (som jag är intresserad av) eller är det lite av allt? Är SMC två årig? Man får alltså inget "degree" men man kan transfer vidare till ett university och få ett degree där?
  2. En 50mm är ju inget allround objektiv dock, det är det bästa porträttobjektivet man kan få, men allround skulle jag inte kalla det.
  3. rapparsven

    Eos 600d

    Är inte 60D bättre än 600D?
  4. Hmm segt, jag är nöjd med min ändå 8)
  5. Va ere för fel på D5100?
  6. En 550D kräver mycket saker vid sidan om för att fungera bra som en videokamera vilket kan göra att priset för att fixa en riktigt bra DSLR utrustning blir jävligt högt vilket kan vara något att ha i åtanke när man ska köpa kamera. Med en 550D/Systemkamera får du dock ett skärpdjup som är svårnått med vanliga kameror i den prisklassen så det kan fortfarande vara värt att skaffa en DSLR men du måste veta att du kommer lägga ned massa pengar/tid på antingen köpa prylar vid sidan av eller bygga dem själv. Sen hänger ju mycket på optiken när man har systemkamera.
  7. Funderar på att köpa en sån här: http://cgi.ebay.com/3-CARRY-SPEED-VFINDER-3-2-FITS-T2i-60D-LCDVF-Z-FINDER-/120702409803?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1a6c9c4b Den verkar vara högre kvalité och fått bra reviews på Amazon.com etc, företaget verkar lite seriöst faktiskt!
  8. Skulle ju egentligen bara behöva någon form av super-clamp som jag kan fästa på ett stativhuvud/kameraplatta
  9. Har dock ingen aning om hur jag ska fästa den!
  10. Tja! Min bror köpte för ett par år sedan en låda med dykfototillbehör för en billig peng, hittade den i garderoben för ett par veckor sedan och byggde då ihop en liten axelrigg. Har ett liten problem dock med hur jag ska ha kameraplattan/stativhuvud på det, lägger upp lite bilder så att ni får se hur riggen ser ut sen kanske ni har tips på hur en kameraplatta ska kunna fästas, eller andra tips för den delen! MVH, Fredrik Bilder:
×
×
  • Skapa nytt...