Gå till innehåll

spawnjack

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Allt postat av spawnjack

  1. Om man ska sälja en reklamfilm till ett företag som i sin tur vill kunna spela den i tv och på seminarier (eller vad helst dom vill), vilket format ska man erbjuda dom då?
  2. Är fejkad proggresivt läge och 3ccd ens att tänka på i 10 000 kr klassen? Är i samma läge som Zimonthemovie och ska köpa en hdcam i den prisklassen. Har en klassisk Canon XL1s som jag e grymt nöjd med förutom att den inte kan filma i HD.
  3. Jag har exporterat dom från Adobe Premiere i DV-avi Widescreen. Jag har nu även försökt med att importera råmaterial till combustion men det blir samma resultat. :( (Tack förresten, Max, för snabb respons)
  4. Ska bearbeta klipp från en musikvideo i combustion. (Ska sudda alla bakgrunder till sterilt helvitt) Jag har filmat i widescreenformat och färgkorrigerat i Premiere Pro 2, men när jag ska importera klippen till combustion så blir det i standardformat istället. Är det någon som har något tips eller råd över hur jag kan fixa detta? Tack på förhand, Spawnjack
  5. Thanks My Man! Nu vet jag mycket bättre hur jag ska leta. Det blir lätt att man snöar in sig på engelska termer, så blir det ett helvete att hitta materialen i sverige.
  6. Är det någon som vet var man kan köpa pleather (ett lättvikt-skinnliknande material) i sverige så man kan göra capes. Behöver detta till en batman fan-film jag planerar att göra. Är det någon som vet vad detta material kostar. Tack i förhand.
  7. spawnjack

    Super 8-filter

    Jag måste säga att jag är riktigt imponerad! Det är möjligt att färgerna inte riktigt stämmer med riktig S-8, men för en vanlig lekman (som jag:)) så ser det riktigt verkligt ut!
  8. Är det någon som vet om det finns något plugin till Adobe Premiere som motsvarar Adobe Photoshops "Diffuse glow" och "Curves"?
×
×
  • Skapa nytt...