Jump to content

Robert Brolin

Members
 • Posts

  29
 • Joined

Everything posted by Robert Brolin

 1. Filmad i Australien, Indonesien, Nya Zeeland och Norge :) Peace out
 2. En Trailer/Parodi på Book of Eli. Blev en kortfilm, men tyckte det var kul att försöka klippa ihop en trailer också av dessa gamla klipp från hösten. Så här är den, ge feedback eller åsikter om ni vill.
 3. Hej hej! Här är första två avsnitten av vår nya webserie, Sambos med Frank. What you think? :) Episod 1 Episod 2
 4. Celer Freerun-filmer från slutet av sommaren! Celer Freerun | Facebook Skriv gärna vad du tycker!
 5. Promo för Celer Freerun, filmat med en Canon 7D. facebook.com/celerfreerun
 6. Ja, det är sjukt kul att göra! Faktiskt väldigt länge sen jag såg ong-bak men ifall det var något med fightingen som var likt så tar jag det som en komplimang haha! ;D
 7. Ca 2 min ren action! Lite humor också... Egentligen ganska gamla klipp som vi tänkt filma om men det rann ut i sanden så klippte ihop det ändå nu, stå ut med ofrivilliga jump cuts och andra små(?)missar, men förhoppningsvis ändå lite underhållande och kanske inspiration till någon...?! Lämna gärna en kommentar om du har någon åsikt om den!
 8. Tack för ditt svar! Tänkte på en sak, har du något tips på hur man skulle kunna justera färgerna?
 9. En kort freerunningfilm från en inomhusträning, introt kanske är lite segt i klippningen... Här är den i alla fall! ;)
 10. Det är Anticimex nya uttryckningsbil! nä, det bara råkade bli som så att vi tyckte det passade att parkera bilen och avsluta filmen där då det låg alldeles bredvid, ingen speciell tanke med det. Men mycket observant av dig. ;)
 11. Nu går det ju att se på den, så om det är någon som har något konstruktivt att säga om filmen så är det varmt välkommet :)
 12. Här är en länk till den på Vimeo: Kan ju poängtera att jag inte äger rättigheterna till musiken i filmen, låten som spelas är Gone Daddy Gone av Gnarls Barkley.
 13. haha, aha, jo det var ju rätt fail då :P jag har inte några problem med att spela upp den...
 14. haha, var det något speciellt ni tyckte var fail? utveckla det gärna lite och ge konstruktiv kritik ;)
 15. En liten bilfilm, 1:31 min lång, bjuds det på här ;) Filmade den igår em, med en 7D och standard 18-135 mm objektivet. Droppa gärna en kommentar så blir jag glaaad! :) Notera att jag inte äger rättigheterna till musiken i filmen...
 16. håller med föregående! :) men undrar en sak, det ploppar ju upp bidrag till olika filmtävlingar lite då och då här, någon som vet någon bra sida eller något där man kan se kommande filmtävlingar som man kan vara med i? ;)
 17. Kul att ni gillar det! :) kommer troligtvis fler filmer med lite stunts i framöver! ;)
 18. tack! :) GutteG: bra poäng där! vi funderade på att lägga ihop skuggorna så de inte skulle adderas men tyckte det såg bra ut ändå så struntade i det, men helt rätt, vi borde kanske gjort så ändå ;) Lite nyfiken bara, eftersom det här var första gången vi inte använde något ljud från kameran utan lade till allt i efterhand och dubbade filmen...ingen som har något att anmärka på ljudet? vet att det brister på sina ställen, men hur mycket tänker ni på det som inte suttit och redigerat det? :)
 19. Mest tänkt som ett test att testa en idé där man använder skuggor som inte riktigt rör sig som man tror ;) Klippt och redigerad i Final Cut, för- och eftertexter gjorda i After Effects Kommentera gärna vad ni tycker om den och ge kritik! http://img265.imageshack.us/img265/6568/37912140076665154110035.jpg http://img837.imageshack.us/img837/4533/vlcsnap2010081415h32m40.png http://img341.imageshack.us/img341/3765/vlcsnap2010081415h35m18.png
 20. Tack så mycket :) yes, en Canon 7D med 18-135 objektiv.
 21. En liten reklamfilm för Ramlösa! Filmad under en eftermiddag med en Canon 7D. Finns på Vimeo: Ge gärna positiv/negativ kritik! vad som helst! ;)
×
×
 • Create New...