Jump to content

zodiac-92

Members
 • Posts

  6
 • Joined

Everything posted by zodiac-92

 1. Haha ja, de e ju en skolfilm så då blir de lite oseriösa eftertexter och grejer xD De gick förbi folk 21/7 i typ en timme så vi hade inget och göra. Jo skådespelare skulle man behöva, de var jag som ramla haha. Haha tack! Kommer upp en ny film snart, vet inte hur skådespeleriet är i den, samma personer. Men Jag har lekte lite med lasersvärd och andra saker i AE kommer väll upp om nån vecka :)
 2. Länka något du har gjort :) Blev lite nyfiken!
 3. Tja! Kollade en massa på timelapse filmer för någon dag sen. Så jag bestämde mig för att göra en liten film. Så när jag slutade praktiken så tog jag bilder med min mobil hela vägen hem. Detta blev resultatet. Kanske borde tagit bilder oftare men de var som sagt mobil kameran. Sen hade jag massa problem i Premier att exportera. Den bästa fick lite svart kant och sträck i sig. Men annars, vad tycks? :) Kommer förmodligen mer snart någon dag! http://www.vimeo.com/19049447 --------------------- Bytte namn på tråden och tänkte lägga upp lite mer saker som jag gjort. Ibland Blir Det Bara Fel En film jag och några kompisar gjorde i skolan för 2 år sen. Youtube tog bort ljudet så jag bytte, men de passar ganska bra. lyckades fånga en lasersvärds fight i tyresö centrum! Testade leka i AE. Fösta försöket på att göra lasersvärd. Hade världens segaste data så de ser lite mysko ut men men! :D http://www.youtube.com/watch?v=ruGZk-rZMiM Skräckporten ja...jag hade inte sovit på typ 35 timmar och hade tråkigt. Så jag gick ut till min port och gjorde en liten film. detta var typ 3 år sen. Ljudet blev knastrigt och konstigt, idag vet jag varför men har inte orginalfilen kvar så kan inte fixa :) http://www.youtube.com/watch?v=medpsuWTkpI Linkin Park - Somewhere I Belong , hemmagjord musik video Den här är gjord med en kompis och min pappa 2003. jag var 11 haha :)
 4. Högsta möjliga. Klippet är bara 39 sek långt. Fast under 500 mb. :) Ska ladda upp på Vimeo.
 5. Tja! Har fått lite problem. Jag har en film som är 1280x720. Sen när jag ska exportera så väljer jag samma. Har testat lite olika format. Men antingen så blir bilden dålig kvatité eller så blir de vart uppe till. Vilka inställningar ska jag ha? Redigerar i Premier pro cs4. Tack på förhand! :)
 6. Tycker också att filmen blev lite enformig. Men Ljudet och bilden har ni gjort jättebra. Sen så skrattade jag faktiskt när de låg en potatis skalare i lådan :) samt när han fick pirat lappen. Inte sett denna darth vader på en åker men får spana in den! xD
×
×
 • Create New...