Gå till innehåll

Jeremuu

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Klippan
  • Namn
    Jeremy

Filmskapande

  • Influenser
    Battle royal :D
  • Intressen
    Musik och film

Utmärkelser för Jeremuu

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tack för svaren. Men hur vet jag att moderkortet stödjer processor och grafikkortet? Vet att där finns på komplet så man kan kolla om ram minnet stödjs men inte de andra sakerna.
  2. När jag spelar klippen i wmp så går det bra i några sec sen drar ljudet iväg och klippen hackar. När jag spelar i vlc så bli det inte segt utan det e bara när jag ändrar skärpa och zoomar som bilden blir helt konstig så att man inte kan se. Känns lite dumt att behöva lägga ut en massa pengar på ny dator när jag lagt så mycket på kameran och lite tillbehör, men annars e detta kanske en bra dator att köra på? http://www.netonnet.se/art/dator/stationar-dator/desktop/packardbell-ixtremea7893nc/141504.3012/
  3. Jag köpte en Canon 550D nu i veckan men har ett litet problem. När jag spelar upp filmerna så laggar det. Processorn arbetar 100% och jag fattar ingenting. Hade för mig att datorn var ganska bra :S gammal men ändå tillräcklig? DualCore Intel Pentium D 3,20 GHz 2gig ram 2st 298 gig hårdiskar Grafikkort: ATI Radeon X850 Xt 256mb 32 bit OS Windows 7 Vad ska jag uppgradera för att det ska funka eller kanske billigare och bättre att köpa helt ny dator?
  4. Jeremuu

    DVX-100b vs XL1

    Kanske inte så smart då med en HV40 som jag kollat på lite nu. Ska filma kortfilmer och lite skate (kommer dock inte bli så mycket nu när säsongen nästan e slut).
  5. Jeremuu

    DVX-100b vs XL1

    Jo jag vet att de är SD-kameror. Har aldrig riktigt förstått vad en CMOS-censor är för något och varför det är dåligt. HV kamerorna är ju HD men vill ha en kamera med många inställningsmöjligheter så jag kan öva på hur kameror fungerar. Är de kamerorna bra när det gäller sånt?
  6. Jag är lite klyven så hoppas att någon kan hjälpa mig lite. Har kollat länge på olika Panasonic dvx100 runtom på blocket och filmprylar. Hittade nu en DVX-100b för 11.000 och en XL1 för 10.000. Jag undrar nu vilken ni tycker jag ska välja. har en budget som ligger däromkring så om ni har något bättre förslag så tipsa gärna. Den ända erfarenhet jag har är från XM2 men jag antar att båda dessa är bättre än den. Funderade ett tag på en DSLR kamera som 550D men då lär man väll behöva en massa extra utrustning som t.ex. extern ljudinspelnings utrustning, objektiv och dylikt så lär ju bli ganska mycket dyrare. :( Tack för svar.
  7. Det e ju bara bra att man inte ser kan jag tycka för då blir det lite mer mysterie över det hela och man blir mer lockad. Det ända var att man inte fick någon slags insikt i storyn för att bli lockad av den utan det var mest klipp från en skjut scen (jävligt cool sådan om jag får säga det själv) :) Men om man e ett fan av Stargate (som jag) så fattar man att det e Jaffa som dem skjuter mot :D
  8. fyfan vad kul XD det ser fattigt ut :P
  9. Inte en film men "Band of brothers" (mini serie) är ett måste tycker jag. Tycker även Battle royar är riktigt bra
  10. Jeremuu

    Vad tror vi på?

    Jag tror på logik och vetenskap. Efter döden blir det svart och alla uppenbarelser är bara människans hjärna. När alla människor dör så dör gud för det finns bara i våra huvud. Det här on/god saken som någon snackat om (har bara skummat igen det mesta) att gud är god och djävulen ond... kan inte siffrorna exakt men i bibeln så dödar djävulen ungefär 12 pers och gud över 1000 så vem är den onda igentligen i deras lilla värld?
  11. Tack för kritiken. håller med på alla punkter o ska se vad jag kan göra bättre till nästa gång. E här för att lära mig så all kritik e välkommen :)
  12. En skräck/komedi som handlar om John. Den utvalda att bli nästa av BOB's halvgudar. (Lång och komplicerad story även om den låter lite barnslig) Filmad regisserad av mig (är med själv lite snabbt också i filmen) Vet inte vad det heter men hjälp regissör eller nått var min kompis sebastian Trailern är 1:58 min lång Info: Fick lite problem med min dator det e därför introt känns lite konstigt. http://i106.photobucket.com/albums/m253/megaflus/mindrewallpaper.jpg
  13. såg riktigt häftig ut. blev lite intresserad på att se hela filmen när den e färdig :) bra jobbat
×
×
  • Skapa nytt...