Gå till innehåll

joakimlindberg

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Allt postat av joakimlindberg

  1. Jag läste lite snabbt ert manus till den här, och shit vilket resultat. Proffsig bild och skådespeleriet var över all förväntan. Dock var handlignen svår att förstå och håller med mycket av tidigare skriverier. Men fan var ritkigt nöjda och fortsätt så här!
  2. Här är några som inte är nämnda: Livet är en schlager (jonas karlsson visar att han är en av sveriges bästa skådisar), Hundtricket (alex skarsgård är kung, och Kjell Bergqvist briljerar det lilla som han är med), Bert den sista oskulden (finns inte en tråkig replik), Att angöra en brygga (humor a la hasse och tage, jävligt rolig med bara bra skådisar, gösta ekman, monica zetterlund etc), Morrhår och Ärtor (underbar klassiker med ekman), Tjenare Kungen (rikigt bra rulle med bra skådisar och underbar story) Känd Från TV (Johan Rheborg briljerar), Stockholm Boogie (inte en tråkig replik, riktig feelgood film som kryllar av underskattade skådisar) Black Jack (också en mysig feelgood rulle med grymma skådisar i unga åldrar) Sökarna (Kultfilm och Thorsten Flinck i sitt esse.) Sen har vi ju "Leo", Fares fares senaste pärla från 2007, jävligt underskattad. Som Man Bäddar (mysig rulle också, äslkar deras låt som spelar i bandet) Festival (en kultrulle enligt mig, helt underbar!) Vinterviken (kultrulle med Haber, underbart. Samt ser man henrik dorsin som statist, de gillar vi!) Ha ett underbart liv (kjell bergqivst briljerar, som vanligt) Jack (bergqvist igen, kung!) Tusenbröder (säsong 3) som är som en långfilm När Mörkret Faller (dåligt skådespeleri stundtals, men fan vilken story, grym film som inte liknar nåt annat) Annars är väl de flesta bra nämnda?
  3. tjenare! Jag gillade manuset, var en cool idé, just för att det inte finns något liknande sketchfantasi program i Sverige. Dock håller jag med föregångarna att dialogen är bättre på engelska, men så är det alltid med sketchprogram i Sverige. Dialogen är oftast de som brister då man inte är lika van med de svenska språket i sån situation som man är med amerikanska då de kryllar av olika sånna program i USA. Men cool idé, fortsätt för fan!
×
×
  • Skapa nytt...