Jump to content

De Svenska Tigrarna-forum


Tobbger

Recommended Posts

De Svenska Tigrarna-forumet

 

GurkoWorks största filmprojekt hittils har nu fått ett eget forum. Det är inte helt klart eftersom att det är helt nystartat. Det inriktar sej både nyfikna personer som vill hjälpa till och ge förslag, men också för crewet som senare finns där och kommenterar. Standard-designen (subSilver) är fortfarande kvar, men vi jobbar på en egen design som kommer upp så småningom!

 

Bli medlem och är en liten bit utav filmens utveckling som kommentator, förslags-nisse eller ett fan! Nu såhär dagen efter skapandet så har bara jag hunnit registrera mej, men under helgen kommer förhoppningsvis en del utav crewet att också registrera sej och vara ganska aktiva!

 

Inga härifrån har nog hört talas om GurkoWorks, som släppt ett antal oseriösa filmer som "Gangstrike" och "The Monkey III: The US Edition". Ett fåtal har kanske hört om vårat stora projekt "De Svenska Tigrarna". En film som visar hur en grupp svenska soldater försvara sitt eget land under andra världskriget. Den är såklart inte baserad på en verklig händelse eftersom att Sverige var neutrala då.

 

Välkommna!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ja, nu så har vi fixat ett bättre forum. FTP:n funkar prima och allt är bra! Vi har bytt ifrån phpBB till Invision Powerboard pågrund utav att det är ganska bra admin-redigering i det. Anledningen till varför vi bytte forum var för att FTP:n på förra forumet var lite sönder, så vi kunde inte ladda upp nya skins, logos osv. Jag skulle också vilja tacka Virus på 79tharmoured.com som hjälpt oss med utrymme och uppladdning av forumet.

 

Länk: http://79tharmoured.com/svenskatigrarna/

 

Hoppas ni gillar det nya! :D

 

/ Tobbger, regissör, manusskrivare och mycket mer!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...