Jump to content

Nya kameror?


frehåk
 Share

Recommended Posts

Canon har pressträff den 21 feb över hela Europa (världen?). 70 nya produkter ska presenteras, enligt ryktet bland annat fyra videokameror. Jag skulle bli förvånad om det inte kommer en XM3:a med hdv. I dagsläget är ju Canon rejält ifrånåkta av Sony vad gäller antal kameror som klarar hdv.

Link to comment
Share on other sites

[citat=oee]Canon har pressträff den 21 feb över hela Europa (världen?). 70 nya produkter ska presenteras, enligt ryktet bland annat fyra videokameror. Jag skulle bli förvånad om det inte kommer en XM3:a med hdv. I dagsläget är ju Canon rejält ifrånåkta av Sony vad gäller antal kameror som klarar hdv.[/citat]

 

Ja säga vad man vill om XM-2, det har varit en jättebra kamera, men visst märks det att t ex sony och panasonic har vassare sensorer. Folk har tjatat om XM-3 i snart två år. Canon har inte råd att tappa fler pro-sumer konsumenter.. En uppföljare på XM-2 med HDV (hoppas också på 3CCD) bara MÅSTE komma. Hoppas bara den hamnar i samma prisläge som XM-2 också.. Själv har jag inte råd med kameror för 50 lax..

 

/jens...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...