Jump to content

Jarhead


Eiik

Recommended Posts

Trailern är bra, och filmen tänker jag se. Visst missmatchar trailers ofta med filmerna. Men det är mer filmbolagens sätt att alltid försöka locka folk till bion. Istället för att locka rätt publik till bion, som i sin tu "word of mouth":ar den.

 

http://www.ps260.com/molly/SHINING%20FINAL.mov

 

Ett exempel, dock inte seriöst utan någon sorts tävling i omskapande. Men ofta försöker just få in alla trailers i facket för komedier. Sen om det är Boys Don't Cry eller något annat bra, men deprimerande, så litar de inte på sin egen produkt. Utan försöker få in så många i salongen som möjligt innan bubblan spricker.

 

För många år sedan fanns det ett mycket tydligt tecken på att något var skit. Premiär i Mora samtidigt som det var Premiär i Los Angeles. Och det var inte för att de var rädda för piratkopiering... The Specialist med Stallone var den sådan.

Link to comment
Share on other sites

jag tycker att den känns mycket bättre än three kings. Jag har iofs bara sett trailern men när jag ser den får jag känslan av en djupare film där man kanske kan få komma in i soldaternas vardag och inte bara massa pang pang och "jävlar va vi är coola". Svaret på om det är så får jag väl inte förrän jag ser filmen så det är bara att sitta och vänta :)

 

Glömde lägga till att jag, även fast jag får den känslan som jag beskrev, inte tror att det kommer att bli någon djup film... Hollywood... (Säger kanske emot mig själv nu :))

Link to comment
Share on other sites

Det är ju Sam Mendes för höge farao! Klart att den inte är klassisk hollywood pang-pang. Mitt recept för den här filmen skulle jag tippa är sisåhär: en del kritik á la michael moore och en del kritik á la "plutonen", spritsa med lite MTV-klipp och en näve fysisk humor rör om och låt dra i två timmar.

Link to comment
Share on other sites

[citat=Xärcksäss]Det är ju Sam Mendes för höge farao! Klart att den inte är klassisk hollywood pang-pang. Mitt recept för den här filmen skulle jag tippa är sisåhär: en del kritik á la michael moore och en del kritik á la "plutonen", spritsa med lite MTV-klipp och en näve fysisk humor rör om och låt dra i två timmar.[/citat]

Gillar när du säger "en del kritik á la michael moore och en del kritik á la plutonen, spritsa med lite MTV-klipp och en näve fysisk humor rör om och låt dra i två timmar"

hehehe

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...