Jump to content

Evil Bob (Action/Komedi)


maxv

Recommended Posts

Ett par av klippen i fighterna var bra tyckte jag annars tyckte jag första skottet var jäkligt bra filmat. Just att man som betraktare får se det bakifrån och sen från sidan när själva skottet kommer tyckte jag var super bra klippt. Utzomningen från honnom när han väl ligger ned var också bra.

 

Jag är inte den som ska dömma film då jag själv inte är bra på att filma men jag tyckte i alla fall att ni var bra på att våga byta vinklar så att man som åskådare fick vara med lite i filmen.

Link to comment
Share on other sites

Man tackar! Jag håller med. Vi har filmat varje scen med 2 kameror samtidigt. Det gör att man alltid har samma scen fast från 2 olika vinklar att välja imellan när man klipper. Man får vara noga med att inte få med den andra kameran i bakgrunden bara..

Link to comment
Share on other sites

Mmm, det var inte så tokigt! Men jag får inte riktigt klart för mig vad det hela går ut på. Men ringer man normalt till polisen för att kräva lösen? Sedan är det väl ganska osmart att döda personen man tänker få lösensumma för. Å ska man vara petig så kan man ju tycka att han kunde ha varit ordentlig och vikt upp sittringen på toastolen innan han börja pissa. Men å andra sidan far strålen sedan åt alla håll så då är det i alla fall kört.

Men fortsätt filma. Ni är på G.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...