Jump to content

Person som kommer ur TV:n


Phil Madison

Recommended Posts

Jo, filma först bilden med tv-n där, ta bort tv, och låt personen "komma ut" Där Tv-n var. Lägg sedan i hop de två i redigeringen. Hellst ska du nog kunna maska, så AE är nog bäst. Fast, jag är inget proffs på sånt, någon som har ett bättre förslag?

Link to comment
Share on other sites

Ja det låter bra men personen ska ju se ut att komma ut ur filmen som visas på TV:n så först är ju personen mindre och går mot tv-rutan sen kommer så långt fram att den kan ex. sträcka ut armar och kliva ur. Men filmen i bakrunden ska ju då bli "tom". Och hur får man ditt filmen lisom?

Link to comment
Share on other sites

Jag tror det är som John säger, ett rent maskningsarbete. Det kan ju egentligen vara samma film som används för att gå ut ur tvn och in i rummet.

 

Vad du annars kan testa är att plocka ut tvns innehåll, sätta dig där inne och sen tufft gå ut ur tvn , sen får du maska in tvruta och bakgrunden i tvn :)

Link to comment
Share on other sites

Det som jag tror behövs är tre klipp, ett vanligt klipp typ som i en skog vid en brun (The RING), dör den läskiga personen går mot kameran. Sen så gör man så som jag sa längre upp, kräver antagligen att man är duktig på att maska.. Men inget är omöjligt..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...