Jump to content

Fackliteratur?


Bleckert

Recommended Posts

Har länge varit på jakt efter bra fackliteratur om filmskapande! tittade på länkarna här på voodoo men de var fåtaliga och inte direkt tilltalade. borde det inte finnas massor från skolor, branchen... ja överallt. har hittat några böcker på biblioteket men de är gammla och ganska trista att läsa! någon som har något bra tipps på vart man kan köpa/låna bra fackliterartur om filmskapande, gärna online!

 

/bleckert

Link to comment
Share on other sites

det jag brukar göra är att surfa runt på Amazon och sedan beställa från Internetbokhandeln... det blir billigt, det finns ordentligt med recensioner m.m. på amazon, men nackdelen är väl att det tar upp till 2 veckor innan böckerna kommer. Internetbokhandeln har ju som bekant inget lager men håller därför de lägsta priserna vad jag har sett.

Link to comment
Share on other sites

Jag kan passa på att tipsa om boken "The Complete Guide to Low-Budget Feature Filmmaking" av Josh Becker. Boken finns tillgänglig i sin helhet på hans hemsida http://www.beckerfilms.com och innehåller många goda råd samtidigt som den är ganska underhållande att läsa. Tydligen har han dock hittat en förläggare för den, så det är oklart hur länge den kommer att ligga uppe.

 

/Jakob

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...