Jump to content

SOLE - en liten animerad kortfilm.


Opus

Recommended Posts

Har under de två senaste månaderna jobbat på en animationsfilm, idén tyckte jag var ganska bra, även fast den inte blev lika bra på film.. hoppas någon känner att ni har tid att se och kommentera den. Jag gjorde den innan en deadline till en festival, kommer dock att fixa till mer innan andra festivaler.

 

www.it-gymnasiet.info/~andreas.ohman/sole1.avi

 

Det är lite halvkassa ljudeffekter som jag har fixat i en nyare version, men annars så är den identisk med den jag har skickat till festivalen.

 

OBS. Ska sägas att jag verkligen inte är bra på att animera, så ni får försöka hitta något annat att kritisera/uppmuntra =).

 

/A.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

haha... Asså, nånting gör att jag fastnar för den, har kollat på den typ fem gånger med jämna mellanrum, vet inte varför egentligen :)... Musiken är ju gryyymt bra... Animeringen är ju lite halv, men på ngt sätt lite charmig ändå liksom.. Jag ser massa nya detaljer nu, typ ögonen på bonden när han kastar spaden, lite kul :)...

 

Den är rolig, ska skicka den till syrran hon lär gilla den :)

 

Och som sagt den här återkommande musiken är skitbra... Lär ju kolla på den igen säkert... Typ som nu, innan jag ska sova... Avsluta dagen liksom... Dialogerna är ju bäst "Would you like to be my friend" är guld :)

 

Aja, ha det bra!

Link to comment
Share on other sites

Tackar, äntligen någon som verkligen verkar gilla den riktigt mycket... bara att tacka och ta emot. Faktum är att jag vann med filmen på den lokala filmfestivalen och ska nu åka med den till Trollhättan och Novemberfestivalen. Jag har ändrat lite på den.. gjort om färgerna och dylikt så att de passar mer.. men tyvärr sitter jag på modem atm så en uppdatering kommer inte förrän senare i höst..

 

Tack åter igen. Blev man lite glad idag också... =P

 

:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Jepp det var den, den gick efter din film nån gång tror jag, jag såg dig där, mohhahaha. Din film var också mycket bra, särskilt om man ser till vilken ålder du befinner dig i, skulle hellre sett att du vunnit ett andra eller tredje pris istället för pretto-filmerna som vann där. Tack iaf!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...