Jump to content

Brainstorm!


Heradi

Recommended Posts

Uppfattat drama. Men The Constant Gardener har jag ej sett så jag vet inget om innehållet.

Jag tänker så här. Mutkolv beställer medicin till sjukvården. Utan att ana att någon närstående kommer att uppsöka sjukvården. Den närstående får följaktligen olämplig medicin.

Som mutkolv tänkte jag snarast en sexköpare, och att den närstående är hans favoritprostituerad, men har du bättre förslag så gärna för mig. Poängen med mitt förslag är att kvinnan får underlivsproblem, så att hon ej längre kan prostituera sig. Vilket ger mutkolven tankeställare.

Link to comment
Share on other sites

Hm. De som "testar" mediciner på gamlingarna anar inte att någon av dem har anhörig som jobbar på relevant plats.

Någon gör anmälan till tillsynsmyndighet. Noll resultat eftersom tillsynsmyndigheter rekryterar sin personal från de myndigheter som de utövar tillsyn över. Så personalen vill ej kritisera sina tidigare arbetskamrater.

Läkemedelskonsulenten har ibland besökt fabriken där medicinerna tillverkas. Pga vårdslöshet har han då andats in en del kemikalier, så att han beter sig onormalt.

Läkaren blir förvarnad om inspektion. Han beslutar sig för att supa inspektörerna under bordet. Och spetsar spriten med läkemedel, med oväntat resultat.

Är det ungefär så du tänker?

Link to comment
Share on other sites

Hej,

För att vara lite tråkig så blir det inga luncher med inspektörer men de kan få i sig narkotiska läkemedel via provrör utan handskar etc. om ni vill ha en mer verklig bild att detta. Annars är iden bra. Jag tycker den är klart värd att arbeta vidare med. 

Link to comment
Share on other sites

Hej!

Vi tänker väldigt lika. Jätteintressant idé. Har jobbat mycket med läkaren min story som är antagonisten. Protagonisten är en man, ensam far med utländsk bakgrund. Han kommer att börja jobba på boendet  och börja misstänka att något lurt pågår.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...