Jump to content

Vad ligger värdet på en PAnasonic dvx100BE i dag?


Dark_tree

Recommended Posts

Hej!

Jag har hemma en DVX100BE som nu inte används alls pga. tidsbrist samt svårigheter att jobba med den pga min dator som kan mata in DV material är paj. Då den är knappt använd under 100 timmar, så borde värdet på den vara relativt högt? Samt att dessa säljes inte längre på butik? Eller gäller det samma med kameror såsom med all elektronik att värdet går ner markant?

Link to comment
Share on other sites

Värdet gå ned markant på videokameror iom att nya tekniker och standarder utvecklas hela tiden, samtidigt är det en stor nackdel att kameran inte finns till försäljning längre, så länge en kamera finns till försäljning på större etablerade företag kan man hävda att de används aktivt, servas aktivt osv. Kollar man e-bay skulle jag säga att du kanske skulle kunna få 4000:- för endast kameran förutsatt att du hittar någon som alls vill ha en så pass gammal videokamera som endast spelar in i SD-upplösning.

 

Mvh /Pontus w

Link to comment
Share on other sites

Jo rimligen 2000:- om man verkligen vill bli av med den,var nog lite otydlig, man kan nog få 4 000:- för den, dvs max 4000:- förutsatt att kameran är i så pass gott skick som han hävdar osv, fanns kameror som gått för runt ca 4000sek när jag sökte, dock ej i Sverige.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...