Jump to content

Adobe premier elements 10 inkompatibelt grafikdrivrutin Window7


bärran

Recommended Posts

har köpt Adobe premier element 10 just för att vad jag förstod skulle gå att köra i Window7 64bit. När jag öppnar programmet får jag meddelandet "en inkompatibel grafikdrivrutin har identifierats. Om du vill ha snabbare och bättre uppspelning uppdaterar du grafikdrivrutinen.NVIDIA GeForce GT 530/PCLe/SSE2 3.0.0 heter grafikkortet. Jag har en ny HP dator med en AMD A8-3820 APU Radon™ HD Graphics 2,50 GHz RAM 8 GB. Har försökt hitta rätt uppdatering på grafikkortet men jag får ej programmet att fungera, kan någon hjälpa mej.

Link to comment
Share on other sites

Hej- jo programmet startar med den första bilden som visar att programmet håller på att ladda upp. Men innan den övergår till själva programmet med monitor tidslinje m.m dyker det upp en skylt med ovan nämnda text, att det är en inkompatibel drivrutin m.m. I detta fönster med texten att drivrutinen inte är kompatibel klickar jag sen ok för att programmet skall öppna. Där visas monitorfönstret helt vitt, och det går inte att hämta film från kameran. Min kamera en Canon XHa1 finns känner den inte igen och följaktligen går det inte att tanka in någon film i programmet. Det lustiga är att adobe premier element 7 funkar perfekt.

Link to comment
Share on other sites

Verkar som Premiere alltså "tror" att det är ett nVidiakort i, och inte ett ATI/AMD.

Och du har uppdaterat till den senaste grafik-kortsdrivern från HP?

 

Undrar igen när du köpte programmet, då det just släppts en 11, så du i vissa situationer har rätt till gratisuppgradering på...

 

//M

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...