Jump to content

YMSE

Members
 • Posts

  30
 • Joined

YMSE's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hade ju önskat att det var Ctrl+Alt+42 som gällde, så det blev mindre pinsamt :-) Klickade på fel ställe helt enkelt när jag försökt.... Tack för hjälpen, igen!
 2. Troligen är det jag som har fått en låsning i tanken men; hur förstorar man spåren på timeline i PrPro CC? På CS6 var det ju bara ett klick på en pil så öppnades spåret och opacitet, keyframes mm blev synligt.
 3. Testade Trailversionen PrPro CC på mitt sketna NVIDIA Quadro NVS 310.... och det fungerade!
 4. Hej. Om man laddar hem utvärderingsversionen av CC och den fungerar mot grafikkortet mm, kan man då vara "säker" på att köpe CC oxå fungerar?
 5. Helt suveränt. Det där hade jag aldrig kommit på själv! Stort tack för hjälpen, Color Key funkar men med 32bit blir det ju transp. direkt :-)
 6. Color key funkar ju bra. Tack för det tipset!! Men om man kan spara direkt med transp bakgrund är det ju än bättre... Hittar inte kryssrutor för Alpha och RGB dock, kanske blind...
 7. Det där låter ju bra. Kollade lite och ställde för Quick och animation. Kryssar man Alpha+RGB någon annan stans än i export rutan?
 8. Alt 3, då använder man color key i den nya sekvensen där loggan ska användas? Det går alltså inte att spara den genomskinlig så som en psd fil tex. Loggan är gjord i photoshop men animeringen i PrPro. Borde väll gjort det i After Effects direkt men men...
 9. Hej. Det där hänger jag inte med på. Titel mm funkar bra. Men jag her en sekvens med en logga mm. som jag vill kunna lägga på andra filmer. dvs en kort film snutt som jag vill ha transparetn bakgrund på. Hur spar jag den....alpha-kanal?
 10. . Hur gör man för att bakgrunden ska bli transparant i Premiere Pro 6? Tex så man i ett projekt kan skapa en slutvinjett som man kan använda på andra filmer. Gör man bara rakt av blir det ju svart bakgrund...?
 11. Jo kamerans mic är helt okay. Det som jag funderar på är om ljudet som tas upp av den, vilket delvis är samma ljud som tas upp av myggan, synkar med varandra utan justeringar i redigeringen. Kamera mic på kanal 2 och myggan på kanal 1..... Eller blir det ingen fördröjning av ljudet från myggan som ju skickas trådlöst till kameran?
 12. Fixade nyligen trådlös mygga. Ska jag köra den på en av kamerans ljudkanaler eller ta in ljudet från myggan på en zoom-ljudupptagare och lägga det som eget spår i redigeringen? Synkar ljudet från myggan och samma ljud som tas upp av kamerans mic, om man har mygga-ljudet in i kameran? Tips om detta?
 13. YMSE

  snurr

  kanske under fel rubrik? Gör en logotyp som flyger in i bilden en vågig bana och som snurrar runt. Men skulle också vilja att den roterade, dvs att den vrider sig. Går det att göra i Premiere Pro och i så fall hur? Eller måste man ha något annat program?
 14. YMSE

  Eko

  Tack för svaren. Ja, skallet är inspelat bredvid hunden. Men det blir ju lite torftigt att bara sänka volymen ska testa era tips! Finns det inget reglage för reverb i premiere?
 15. YMSE

  Eko

  Hej. Har en hund som skäller i en sen, Först filmat bredvid hunden och sedan 300 meter bort i skogen. Vill få till hundskallet så att det verkligen låter som 300 meter bort i en skog och inte bara sänka volymen. Någon som vet? Har testat Lowpass m fl. men tycker inte att det låter riktigt bra. Premiere Pro.
×
×
 • Create New...