Jump to content

Magic Marker


gregorvega

Recommended Posts

Tja..

 

Jag har skrivit ett manus med ett någorlunda klassiskt tema. Lite twilight zone om ni så vill. Det är ganska kort och ska vara helt i svartvitt. Det ska vara ganska mycket musik i, främst klezmer.

 

Det är till en kortfilm och om den ska göras ska jag göra den själv, så små missar i manusmallen har inte stora konsekvenser för en eventuell produktion. Jag har dock sugit åt mej av tidigare kritik angående konstigt skrivna manus och försöker vara en duktig liten hobbyförfattare.

 

Slutligen har min dator just dött så jag sitter utan ms Office och var därför tvungen att göra det här i wordpad, så om det är pissigt marginaljusterat för Er så är det mitt fel och ni får rätta till det bäst ni kan.

MagicMarker.doc

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

[citat=Dr.waga]Jag gillade det fram till det att hon gick in på cafét... för då tog manuset slut! Jag hoppas att fortsättningen saknas, eller skulle det sluta där??! Jag vill läsa mer..

Har du några funderingar kring hur du ska göra filmen?[/citat]

 

Manuset slutar där. Och där lämnar vi henne. Hela världen har stannat och hon tar en kopp kaffe för att fundera på hur hon nu ska leva sitt liv.

 

Hur jag ska göra filmen? Jag vet inte...vet inte om det blir av heller. Jag hade tänkt ha allt i svart-vitt och spela hög kletzmermusik under hela tiden när "tiden går".

Link to comment
Share on other sites

Jag gillar helt klart idén. Är lite svag för såna här lite övernaturliga, märkliga händelser. Dock så tror jag man skulle kunna göra lite mer av den, visa lite mer på paniken som måste utbryta hos E. när hon inser att världen runt henne kommer stå stilla i resten av hennes liv. Man behöver kanske inte nödvändigtvis visa vad som händer med henne tillslut, men i alla fall. Lite mer känslor skulle jag vilja se mot slutet i alla fall, och kanske ett litet inledande motivering till varför hon börjar rita på folk och affischer?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...