Jump to content

The Village


TDA

Recommended Posts

Var och såg den på premiären i onsdags och blev väldigt besviken. Visst borde jag ha lärt mig. Unbreakable var ju inte direkt någon höjdare. Signs, kom igen, om man är så smart att man kan bygga snabba rymdskepp, åker man då till en planet som består till 70% av det enda man inte tål?

 

Nå, The Village då? Ja, all spänning som trailern utlovar finns inte i själva filmen. Enda gången publiken skrek till var när en flicka nästan föll ner i en jordgrop. Visst på sina ställen byggs stämningen upp men filmen är så seg att detta går förlorat. Kärlekshistorien som är basen i filmen känns mest oengagerande och handlingen känns väldigt konstruerad. När man sedan en bit in i filmen får syn på monstren är det svårt att hålla sig för skratt. Detta får iofs sin förklaring, men det hjälper knappast. Krydda detta med ett ganska förutsägbart slut så har ni en riktigt dålig film.

 

V.et i Village står för VARNING, strunta i den här filmen.

Link to comment
Share on other sites

håller med om att The Village knappt var sevärd. Jag tycker för det första att thriller eller vad de nu vill kalla den för är helt fel. Visst blir man rädd typ en gång, men vi skrattade faktiskt mer. Kanske mer ett drama än en thriller?

 

I vilket fall som helst så blev jag välsigt besviken. Trodde faktiskt man skulle få lite kalla kårar..

 

Jag håller dock inte med TDA om att slutet var förutsägbart..

Link to comment
Share on other sites

Eftersom jag alltid har diggat Shyamalans berättarstil så tror jag inte att jag kommer att bli ett dugg besviken på The Village.

 

Jag förstod direkt att du inte var ett fan av hans filmer, TDA. Du skrev ju direkt att du inte gillade hans tidigare filmer.

Jag som är ett stort fan och som inte har några stora förväntningar (det har jag aldrig) så kommer jag antagligen inte att bli ett dugg besviken.

För vad ska man ha förväntningar för? Då blir man bara ledsen när man får reda på att det inte alls är som man tänkt sig.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, är det verkligen sant att du aldrig har några förväntningar? Du är alltså helt immun mot trailers, recensioner osv? Du skriver ju till och med att du är ett stort fan och troligtvis kommer gilla filmen, det är väl en förväntning? Jag skulle säga att det är svårt att undvika att skapa förväntningar på en film.

 

Verkar storyn intressant och den har en bra och lovande trailer blir iaf jag besviken när filmen sedan inte levererar det som utlovats.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...