Gå till innehåll

Ett avhugget huvud.


AxMurderer

Recommended Posts

Funderar lite på hur man ska göra ett avhugget huvud. Jag hade tänkt att ta och lägga på gips över skådespelarens ansike så man får formen, fästa detta på en ballong eller likande och sedan måla över med hudfärg och sånt. Har inte testat det men är det nån som har en bättre idé?

Länk till kommentar
Share on other sites

De du kan göra är att filma bakifrån då behäver inte ansiktet synas. sen om huvet ska ligga på marken filmas bara ansiktet inte kroppen. med lite blod vid halsen. om någon ska hålla i huvet så är det nästan likadant. någon följer bara med medans han drar i huvet. lite triks får man göra. Och kastar han i väg det så behöver ju inte ansiktet synas.. Du får prova dig fram... lycka till.

 

Mvh Anders.

Länk till kommentar
Share on other sites

  • 1 månad senare...

Använd alginat, vilket du sedan gipsar över. När det stelnat gjuter du i vax. Billigt och bra, går att måla och sminka så det blir väldigt trovärdigt, i princip får du ju en perfekt kopia av någons huvud(Om du gör det noggrant vill säga!)

Länk till kommentar
Share on other sites

  • 1 månad senare...

[citat=AxMurderer]Funderar lite på hur man ska göra ett avhugget huvud. Jag hade tänkt att ta och lägga på gips över skådespelarens ansike så man får formen, fästa detta på en ballong eller likande och sedan måla över med hudfärg och sånt. Har inte testat det men är det nån som har en bättre idé?[/citat]

 

Kolla in http://www.mapont.se

 

/mats

Länk till kommentar
Share on other sites

  • 3 månader senare...

Du kan ju alltid filma mot en greenscreen och låta den som ska få huvudet avlägsnat ha gröna kläder så det täcker ända upp till halsen. smeta lite blod på halsen eller nått så det set köttigt ut. Sen äre bara att hålla han i håret åsså kan han gunga lite fram och tillbaks. Tror det hade funkat.

Länk till kommentar
Share on other sites

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...