Jump to content

Ett avhugget huvud.


AxMurderer

Recommended Posts

Funderar lite på hur man ska göra ett avhugget huvud. Jag hade tänkt att ta och lägga på gips över skådespelarens ansike så man får formen, fästa detta på en ballong eller likande och sedan måla över med hudfärg och sånt. Har inte testat det men är det nån som har en bättre idé?

Link to comment
Share on other sites

De du kan göra är att filma bakifrån då behäver inte ansiktet synas. sen om huvet ska ligga på marken filmas bara ansiktet inte kroppen. med lite blod vid halsen. om någon ska hålla i huvet så är det nästan likadant. någon följer bara med medans han drar i huvet. lite triks får man göra. Och kastar han i väg det så behöver ju inte ansiktet synas.. Du får prova dig fram... lycka till.

 

Mvh Anders.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Använd alginat, vilket du sedan gipsar över. När det stelnat gjuter du i vax. Billigt och bra, går att måla och sminka så det blir väldigt trovärdigt, i princip får du ju en perfekt kopia av någons huvud(Om du gör det noggrant vill säga!)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

[citat=AxMurderer]Funderar lite på hur man ska göra ett avhugget huvud. Jag hade tänkt att ta och lägga på gips över skådespelarens ansike så man får formen, fästa detta på en ballong eller likande och sedan måla över med hudfärg och sånt. Har inte testat det men är det nån som har en bättre idé?[/citat]

 

Kolla in http://www.mapont.se

 

/mats

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Du kan ju alltid filma mot en greenscreen och låta den som ska få huvudet avlägsnat ha gröna kläder så det täcker ända upp till halsen. smeta lite blod på halsen eller nått så det set köttigt ut. Sen äre bara att hålla han i håret åsså kan han gunga lite fram och tillbaks. Tror det hade funkat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...