Gå till innehåll

HaMa

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev medlem

Allt postat av HaMa

  1. HaMa

    HDSLR (pro/sempro) 2012

    Tack kimster, det var allt :) Ska göra det
  2. HaMa

    HDSLR (pro/sempro) 2012

    Tack så mycket för era svar! De hjälper! En sista fråga bara. Jag har sökt en del om full-frame men jag har inte riktigt greppat vad det är. Vad innebär egentligen full-frame sencor? Hur "bra" är det och hur viktigt är det?
  3. HaMa

    HDSLR (pro/sempro) 2012

    Kimster, tycker du jag borde vänta tills 70D släpps (mars enligt rykten)? Jag menar, är det värt? Är det en bra kamera? Angående 5D Mark II, den är ju ännu äldre än 60d, från 2008. Men den är älskat av väldigt många verkar det som. Är den fortafarande något att köpa år 2013? Har den inte "dött ut" än / på väg att "dö ut"? Varför jag är så rädd för åren är för att jag kommer ha kameran i många år framåt och vill ha en som leverar även några år i framtiden, om du förstår vad jag menar :)
  4. Tja! Vilken Hdslr-kamera ska jag köpa för proffs/semiproffs arbete, för omkring 10k? Den ska främst användas till musikvideos och fotografering. 60D verkar ha bra kritik men kameran är från 2010.. Känns lite "gammal" (3år).. Eller spelar det inte så stor roll? Finns det någon bättre kamera för ~10k?
  5. Tack, men de hittade jag också. Problemet är att jag inte förstår hur man ska fixa felet :( har hört nåt med att "avaktivera OpenGL" men hur gör man det?
  6. Det är så att jag är en ny Vista användare, och hittar inte till After Effects plugin mappen :P Vet du vart den finns :/ ? :)
  7. HEJ. När jag ska trycka någonstans i tidslinjeen kommer denna ruta upp -> http://img14.imageshack.us/img14/1229/errorne.th.jpg Har sökt överallt men inget funkar, hur kan jag fixa felet? All hjälp uppskattas!
  8. Såg klart schyst ut ;) Som sagt, om inte bilderna fanns skulle det bli lite mindre bra.
  9. HaMa

    Deviantart

    Har kollat in sidan förrut, men aldrig registrerat mig :) Sidan såg bra ut.
  10. Zyx, tack för det fina svaret :) - Och, jaa.. jag tror att det är en ganska känd låt "The Gambler - Kenny Rogers" ...eller? är den inte det :P ... Sökte efter Acapell versionen, men hittade inget :/ ... men TACK iaf ;) hama
  11. Hej! Jag undrar bara om man på något sätt kan få bort musiken (instrument ljuden) från en låt. så att man bara hör sångar rösten. Isåfall, vilket program och hur? TACKSAM för svar :)
  12. HaMa

    Musikvideo måste ses!

    Haha nice :P Dem på instrumenterna fuckar ur toootaaalt :P men najs video!!!
  13. HaMa

    Vilka filmer hamnar på Bio?

    Tack så mkt ;) det var allt jag behövde veta :) Bra att ni hjälper nybörjare ;)
  14. Hejsan. (Jag vet inte om det här är i rätt kategori.) Jag undrar vilka filmer det är som hamnar på bio? Och hur dom måste vara.. T.ex kan vem som helst göra film o filmen hamnar på bio :/ eller e de något speccielt som behövs?? Gärna några svar xD TACK I FÖRHAND!!!
×
×
  • Skapa nytt...