Gå till innehåll

philip1

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev medlem

Utmärkelser för philip1

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Sådan skillnad skall det väl inte vara? Den är ju inte bättre än min tio år gammla Sony.
  2. Någon Chip Gain hittade jag inte. Är inte så insatt i termer. Jag provade att bara sätta den i P men det blev ingen skillnad. Jag gick in under P och valde natt men jag tycker att bilden bara blev lite varmare. Sedan valde jag shade under AWB(vad är det?) men det blev inte heller någon bra bild. Bilden är alltså ruggigt bra när jag filmar utomhus i Auto men innomhus blir den mörk och grynig. Det är som att det ligger en mörk "film" med brus(prickar) över motivet. Vad göra?
  3. Jag vet inte om detta är rätt forumdel men jag provar att ställa frågan här. Jag har en Canon HV30 som filmar underbart utomhus och i ljusa miljöer. Däremot är jag inte nöjd med resultatet när jag filmar i lite mörkare miljöer. Då ser det mer ut som om man filmat med en gammal videokamera. Jag har filmat med programväljaren i Auto och HDV format. Är kameran så pass mycket sämre i mörker eller finns det något man kan ändra? Mvh
  4. philip1

    Hdv

    Tack för svaret StenR!
  5. philip1

    Hdv

    Jag har spelat in i läget HDV på min Canon HV-30 och undrar om jag kan spela upp det på min gamla tjock-TV eller måste jag ha en Hd-ready platt-TV?
  6. philip1

    HDV och DV

    När skall man filma med det ena eller det andra? Filmar man i DV så skalar väl TV´n upp, är det inte bättre då att filma direkt i 1080p25?
  7. philip1

    Solskydd

    Här köpte jag mitt:http://www.enjoyyourcamera.com/Objektive-Zubehoer/Gegenlichtblenden/Schraubgewinde/Camcorder-Gegenlichtblende-Mennon-DV-s-43mm::692.html
  8. Är ungefär i samma läge, beställde kameran idag och åker snart till Egypten. När(vilka omgivningar) används HDV respektive DV?
  9. You Tube. Kanske inte så mycket just om de olika förhållandena.
  10. philip1

    Hjälp, val av kamera!

    Beställde en Canon HV-30 idag ifrån Inet, inte billgast, men den är såld av Canon Sverige(svensk brux och svenska menyer).
  11. Funderar att köpa en HV-30, på ebay i USA. Undrar om det är några skillnader mellan USA och Europa modellerna. På den amrikanska modellen står det att den har: 24p Cinema Mode; 30p Progressive Mode. På den europeiska står det: äkta 25p-inspelning (progressiv inspelning). Vad är skillnaden?
  12. philip1

    HG20 eller HV-30

    Det får nog nog bli en HV-30. De flesta verkar vara nöjda med dv/hdv. Tack för svaren!
  13. philip1

    Aktivitet

    Tack så väldigt mycket för svaret Rogge! Det får nog bli en HDV-kamera.
  14. philip1

    Aktivitet

    Tjena Rogge! Du verkar vara en man av rang! Du skulle inte vilja skriva några rader i mitt inlägg "HG20 eller HV-30"?
  15. philip1

    Aktivitet

    Verkar inte vara någon större aktivitet på detta forum. Finns det något annat forum för just videokameror?
×
×
  • Skapa nytt...