Gå till innehåll

Don Condios

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Utmärkelser för Don Condios

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tackar, jag använde Effectslab Pro.
  2. Det var väldigt snyggt animerat! Men jag instämmer med föregående, det ser bättre ut om kameran inte åker tillbaka. Skall man vara riktigt petig borde det inte varit en bil precis framför kameran, fokus hamnar på just bilen, i alla fall i början.
  3. Den var väl ok... Det var i alla fall en bra ordvits.
  4. Haha, det var bra underhållning, även om det inte var den skickligast gjorda filmen jag sett. Jag gillar stilen, men det krävs justeringar här och där.
  5. Don Condios

    12 pund

    Håller med fullständigt. Jag störde mig på att jag inte har lika bra foto och redigering som du i mina filmer, men trailern var lite händelselös. Man skulle kunna klippa bort en del i början. Jag ser dock fram emot teasern.
  6. Ett animerat kort test. Jag satte ihop lite redan existerande stock footage i mitt effektprogram en tråkig eftermiddag. Det är inte jag som har gjort robotarna eller något annat av det animerade, men jag satte ihop dem i ett "sammanhang" och lade på ljudeffekter. Väldigt kort men smått underhållande. http://www.youtube.com/watch?v=xsvsmpgmGQI
  7. Don Condios

    Sofflandet

    Bra idé, men utförandet kunde förbättrats.
  8. Ljuset var inte det bästa, och humorn var konstig.
  9. OK, tack för tipset. Jag vill verkligen inte att det skall likna Movie Maker, men har du nåt tips för att undvika detta? Och vad är en "font"? Det var sammanlagt tre "löjliga övergångar", varav en är välanvänd av George Lucas. Allt annat var fade to black. Jämför med andra Movie Makerfilmer, där de öser på med alla övergångar de kan.
  10. Jag och en polare gjorde en parodi på "My Fair Lady", ungefär, fast i modern miljö om en kille som skall bli en gangster. Han är en riktig mes, och får därför en väldigt bra tränare, och det behövs nog... Det är en ca 8 minuter lång komedi, med lite konstig humor då och då. Den verkar inte helt välgjord hela tiden, mest för att jag var lite lat när det gällde ljussättning och dylikt, annars är det en helt OK film då man har 8 minuter att slå ihjäl. Vi planerade och spelade in filmen under samma dag, och det är mest lätt underhållning, ingen djup Bergmanfilm. Men men, det är kul med lätt underhållning ibland också. Tyvärr blir det en youtube-länk, men det duger väl. http://www.youtube.com/watch?v=JW4bQcodhTY PS. Ge gärna konstruktiv kritik, betyg eller något annat i den stilen.
×
×
  • Skapa nytt...