Gå till innehåll

KlasBenny

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Allt postat av KlasBenny

  1. Duktigt som fan. Riktigt imponerad! Kommer ihåg dig från talang också.
  2. Tack för kommentaren. Tack för att du tyckte att ljuset var bra! Det var nämligen helt hemmabyggt. Några bygglampor hade vi också. Det är ganska vanligt med vit bakgrund och det finns säkert pojkband som kör med det, men vad jag har sett så är det väldigt populärt i band med män också. Precis som bassbucket säger :) http://www.youtube.com/watch?v=lZFQmtK_xuM http://www.youtube.com/watch?v=BFcQF2Wpw3M http://www.youtube.com/watch?v=gpdUVMddEd8 Efter att ha sett en del "lite hårdare" band med vit bakgrund så ville vi också ha det :) Det är ju så snyggt! Hade jag haft lite mer skills i AE vid den tiden hade vi nog defenitivt gjort något snyggare eller roligare som bakgrund. Men det hade jag inte, eftersom jag inte ens hade AE då.
  3. Tack så väldigt mycket för kommentaren! Just nu håller jag på och lär mig AE. Tidigare kunde jag inte installera Adobeprodukter på min Vista, har ingen aning om varför men Vista är ju som det är. Så jag har installerat XP på min burk och nu kör jag på fullt med AE. De vita scenerna var fruktansvärt omständiga att spela in, eftersom keyingen gjordes i Sony Vegas. Så varje bandmedlen fick stå en i taget framför greenscreenen och köra låten. Sedan efter i Vegas satte jag ihop dom så att dom blev ett band. Allt för att ljuset på greenscreenen var lite konstigt. Menmen, resultatet blev ju ok, efter en del jobb. Som sagt, tack för kommentaren!
  4. Tänkte att jag skulle visa min första "riktiga" musikvideo som jag gjort. :) Det var över ett halvår sedan jag gjorde den, men jag känner ändå att jag vill posta den här nu. Det är en absolut nollbudgetvideo och vi betalade inget för att göra den. Kameran var en Canon HV20 utan några adaptrar eller liknande. Allt är gjort i Sony Vegas. Kom gärna med konstruktiv kritik.
  5. Enkelt, ta bort Vista och installera XP. AE krånglade på min Vista också, precis som allt annat, så jag fixade XP med en gång.
  6. KlasBenny

    EasyCap DC60

    Det finns en liten adapter som följer med som du ska sätta in i videon. Det står input och output på den. Jag är inte säker, men jag tror att den ska vara ställd på output. Men förmodligen har du nog redan mixtrat med det en del. Annars kanske det är något fel på videon? Har du testat om den fungerar i TV'n?
  7. Prova Artbeats Film Clutter: http://www.artbeats.com/collections/160 Det använder jag alltid när jag ska vill ha en gammal film look.
  8. Gillar den. Den håller en obehaglig känsla genom hela filmen, vilket jag älskar. Den lilla trädgårdstomten blir på något sätt ganska otäck.
  9. KlasBenny

    Dagens gnäll

    När man ska ringa och har lite pengar på comviq-kontatkortet.Då kommer det en speakerröst som berättar hur lite pengar man har kvar och hur man gör för att fylla på pengar. Tar ju nästan en hel minut! AAAH!
  10. Ja, HV20 är en bra kamera. Jag äger en själv och är väldigt nöjd med den. Men den är inge vidare att filma i mörker med. Det ska dock finnas ett sorts trick med exponeringslåset i kameran så att man kan få bra bild i mörker, men jag har inte förstått mig på hur man gör det. Den använder sig av miniDV band, precis som din gamla kamera, så det är lätt att föra över och redigera med. Kvalitén på filmen är också skitbra. Jag rekommenderar också HV20.
×
×
  • Skapa nytt...