Gå till innehåll

ContraKarlsson

Medlemmar
  • Inlägg

    39
  • Blev medlem

Utmärkelser för ContraKarlsson

Bidragsgivare

Bidragsgivare (5/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Ärligt talat, användare här på Voodoofilm är efterblivna. En jävla star-wars spoof som var det sämsta jag någon sett hyllas, medans den här filmen, som faktiskt är bra, riktigt bra på och alla sätt och vis, blir sågad? Mega99, Det är helt uppenbart att du är en lillgammal jobbig jävel som sitter och kollar på Italienska incest-filmer från 60-talet hela dagarna och ser dig själv som djup och helt överlägsen alla andra här på forumet Man blir fan äcklad, tror aldrig jag sett en bättre film här på Voodoofilm. Skärp till er och sluta vara såna jävla kulturkärringar
  2. Tack så mycket :), det var det jag ville uppnå
  3. Kom igen nu Voodoofilm, var är ni när jag behöver er?
  4. Tack så mycket Piccolo, min nyfunne vän som jag aldrig under några omständigheter träffat IRL.
  5. Hejsan allihopa. Jag antar att den här filmen är en skräck av något slag, men ändå inte, ganska svårt att bestämma genre. Filmen handlar om en man som sitter i en källare, en källare där obehagliga saker äger rum. Filmen är mitt projektarbete under mitt sista år på Munkebäcksgymnasiet. Den filmades i mina kusiners källare med en Sondy HDV FX1. Hoppas ni tycker om den. http://img210.imageshack.us/img210/5599/ill1dw7.th.jpg http://img183.imageshack.us/img183/1739/ill2kt3.th.jpg http://img183.imageshack.us/img183/3121/ill3ts2.th.jpg P.S. Om någon vet varför filmen är 4:3 och inte 16:9 när man ser den på Vimeo, så är jag tacksam för hjälp. Filmen är filmad i 16:9, och inte jävla 4:3 :)
  6. Ett manus till en talkshow som jag hoppas ni uppskattar. Den ska filmas om några veckor, så ni kommer också att få se den slutliga filmen.
  7. Måste säga att det är det mest underliga jag läst under min långa, men tystlåtna tid här på Voodoofilm. Man förstår inte så hemskt mycket, men man gillar det! Är det här ett utdrag ur manuset eller börjar det så här? Man förstår ju att dom, om inte träffats, iallafall samtalat med varandra förut. Deras relation är fascinerande, och jag skulle jättegärna läsa mer! Så om du har mer att dela med dig av, min nyfunne vän, gör så ;)
  8. Du sänkte dig till "den nivån" långt innan mig, när du försökte förolämpa någon på en "vuxen" nivå genom att använda ett korrekt språk. Men sitt du där och var vuxen och korrekt om du vill.
  9. Jag tycker synd om dig som är så jävla dum i huvudet, det är väl helt uppenbart att Piccolo är min kompis som har gått in och skrivit? Ha ett bra liv
  10. Tack så mycket Piccolo! Kul att äntligen få något positivt från någon
  11. Okej, men bortse från den?
  12. Har inte lagt upp några filmer här, gå in på Youtube-kanalen istället.
  13. Kam är inne på Voodoo och råar :D, kul att se er här! Grym film för övrigt. Ha det göttigt // Simon @ MP3R
  14. Så du gillade den inte alls? inga kvalitéter som fann alls tilltalande? Vill bara säga det att allt det du kritiserade är gjort med mening. Skådespelaren ska inte agera bra, stopmotion-delen skall vara ful, allt för at bidra till en sån skum känsla som möjligt. Men tack för att du tog dig tid att reflektera och kritisera. Färgerna är det jag är mest nöjd med ;) Ha det bra!
×
×
  • Skapa nytt...