Gå till innehåll

Keitaro

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av Keitaro

  1. Keitaro

    Manus: Procent

    Ok, har varit lite osäker på hur mycket man ska beskriva hur det ser ut på scenen. Får ta bort de onödiga detaljerna. Tack för att ni tog er tid!
  2. Har börjat skriva på ett manus. Tänkte lägga upp det här så jag kan få lite feedback på vad jag gör fel/rätt inför fortsättningen. Har aldrig skrivit manus tidigare så det kan vara bra att veta vad man gör fel innan man skriver allt för långt :) Här i början får vi följa med en lite överförfriskad kille på hans väg hem. På slutet konfronteras han av sin sambo. Procent version1.pdf
  3. Keitaro

    Hawaii (16 min)

    Brukar sitta och titta på filmer som läggs upp här på forumet när jag sitter på jobbet. Har dock inget ljud på datorn på jobbet. Den här filmen var klockren utan ljud. Skrattade högt flera gånger. Gillar dialogen och "killen som äter pizzan" har sån skön avslappnad stil. Skulle gärna se fler filmer med den karaktären. Kanske är filmen ännu bättre med ljud =) Keep up the good work! ;)
  4. Keitaro

    Sämsta filmerna ?

    Det är som sagt väldigt svårt att lista de sämsta filmerna. Har försökt se på några filmer som legat på bottenlistan på imdb och har förvånansvärt ofta gillat filmerna (bl.a. Surf School ;P). Men den värsta skitfilmen jag sett de senaste åren är Death Sentence http://imdb.com/title/tt0804461/ . Våld utan någon mening, ingenting för mig.
  5. The Diving Bell and the Butterfly, fransk film om en man som får hjärnblödning och blir förlamad och tappar talförmågan. Helt fantastiskt bra film på alla sätt och vis, rekommenderas!
  6. Är helt färsk på att skriva manus, så jag har en liten fråga. Om en karaktär går längst en gata i en scen och sen ett tag senare kommer gåendes på samma gata fast i motsatt rikting. Hur ska man skriva det? Ska man helt enkelt skriva "PERSONEN kommer gåendes i motsatt riktning mot tidigare"? Eller är det bättre att från början skriva "PERSONEN kommer gående från höger" och sen i nästa scen på samma plats skriva att han kommer från vänster? Samt en annan fråga. När man beskriver hur det ser ut på en plats i en scen, behöver man beskriva platsen på nytt om det är samma plats som tidigare? Eller räcker det med att skriva att det är samma plats som tidigare?
×
×
  • Skapa nytt...