Gå till innehåll

PatrikBlomkvist

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av PatrikBlomkvist

  1. Jag tycker att manuset kändes väldigt kort, känns som att filmen i slutändan inte skulle bli mer än några få minuter. Det är ju inte fel med kortfilmer men jag tycker ändå att du ska utveckla den mer faktiskt! :)
  2. PatrikBlomkvist

    Skejtare?

    Jag har åkt skateboard i flera år. Har dock inte blivit så mycket de senaste 2 åren som förr, och man tröttnar även på att åka i Eskilstuna eftersom det inte finns så bra ställen här heller. Trevligt med lite skaters här iaf :) Men om ni vill ta en titt med mig på brädan så finns jag här: :)
  3. Snackade med min kompis och han förklarade för mig hur jag ska göra och det verkar faktiskt inte vara så svårt som jag trodde. Så jag ska ner och köpa kortet och sätta i datorn om några dagar! Tack för att ni svarade iaf :)
  4. Men de ända firewire kort jag har hittat är kort man monterar in i hårddsiken och jag kan verkligen inte det där...
  5. Jag har köpt en dv-kamera för att kunna spela in o redigera på datorn. Men märkte efter att jag köpt den att jag inte har något firewire uttag... Jag hittade något om firewirekort som verkade ganska komplicerat. Men vet någon om det finns någon sladd där ena änden är dv uttag sen det andra är USB. Eller en firewire-USB sladd? Jag vill verkligen få in mina klipp på datorn och är jättetacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...