Jump to content

youkhanis

Members
 • Posts

  28
 • Joined

Personlig information

youkhanis's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. hahahah okej! men watti är ju coolt namn... döp om dig :)
 2. okej då:) Men det kom up sju tutorials idag. checka dom alla...
 3. i matrix är samma system som används... dom har tagit kort runt personen som ska vara "frusen".. alltså kanske 60 bilder i samma ögonblick runt personen i en greenscreen studio.. och då kan man göra så att den personen är i 3d helt stilla i dom ögonblicken bilderna tas..
 4. Ny design på hemsidan. Gjort av Megawatti som han heter på voodoofilm. Han har ju även kodat allt. Tack för det! Imorgon har vi flera tutorial som kommer upp. Bland andra rökeffekter och force lightning!
 5. rökeffekter och ett star wars tutorial... sen en till men jag vet inte vad det ska va.. sen blire också en eller två dreamweaver tutorial..
 6. det vart ju bra.. kollade på mov filen! :)
 7. ingen tyvärr.. men jag kommer jobba hårt i helgen.. så det är lungt:)
 8. tjenare! när det kommer till blod så tror jag inte det finns många tutorials.. alla som kan håller det för sig själva verkar det som.. jag själv har kommit till rätt dåliga till rätt hyfsade resultat med blod.. men jag tror att nyckeln är formen på partiklarna och få en random form på dom.. och om du vill göra till exempel som att blodet kommer ut genom ryggen efter att en pistolkula har passerat så ska du INTE tänka på hastigheten hela tiden... gör så att det ser bra ut med allt annat så gör du time stretch/time remap efter.. många sitter och tänker på hastigheten efter varje ändring och det blir bara jobbigt... jag håller på med att försöka få ett mycket bra resultat och tänker om jag klarar det så kommer jag göra ett tutorial på det...
 9. dom andras har jag ingen aning om, dom har haft klara tutorials sen länge.. dom kör nog stilen att dom slänger upp ett stort paket tutorials på en gång, men jag vet inte när dom kommer... vad gäller mina så tror jag att jag kommer få klart dom på söndag kanske, och får nog upp samtliga på torsdag nästa vecka (lucia)... jag vill slänga upp några stycken på en gång för att som jag skrev tidigare att kompensera jullovet.. och efter julen så kommer nog samma sak att hända.. jag ska göra några stycken under lovet och slänga upp alla på samma gång.. så det kommer bli lite mer väntetid emellan realeserna men det kommer vara några stycken..
 10. jag tror nog jag skulle kunna fixa det... jag har inte kolla så mycket på digitala blodeffekter än.. men jag tror att jag skulle komma upp med något som skulle se helt okej ut..
 11. örlösa, pröva att starta AE med din CS3 skiva i... då kanske du får alla CC plugin, den installerar då alla extra plugins, annars kan det vara som nån annan sa att det är att du har student edition..
 12. jesper: tack tack! jag jobbar på det :) jag ska uppdatera mitt 3ds max så fort som möjligt, och då ska det nog bli åtminstonde ett par fler tutorials i 3ds max.. neolit: tack.. berättartekniken hoppas jag kunna förbättra med tiden.. jag får läsa nån bok om berättarteknik.. programmet jag använder heter replay screencast och fungerar helt okej.. men ljudet kan strula till det lite.. jag tror det ska fungera till mac os x.. sen finns det Snapz pro och CamStudio som jag prövat och jag tycker dom var helt okej.. här finns en hel del att kika på: http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tg=dl-20&qt=screen%20capture&tag=srch örlösa: nej vi har inte lagt av än.. vi har haft lite mycket i skola det senaste.. det brukar ju vara så på den här tiden av terminen.. vi har faktiskt fyra tutorials som är färdiga och bara behövs att encoda till flash video, så kan vi slänga upp dom på hemsidan... dock är ingen av dom av mig.. jag håller på att fixa lite på rökeffekterna jag lovat. även liten force lightning och hologram till star wars serien.. och så kommer track motion snart också.. så vi ska lägga upp mycket innan jullovet för att kompensera dom veckorna då vi inte kommer kunna slänga upp något...
 13. Jag har lagt upp en ny tutorial. Det är den fjärde i Star Wars serien. Man lär sig där att göra laser som klonerna, "droidarna" och rymdskeppen skjuter i Star Wars. Men man lär sig en bra funktion här som jag lyckades få fram på ett bra sätt. Parentfunktionen, den följer andra lager i position, skala och rotation. Så även om ni inte gillar Star Wars så lär ni er här er lite nyttigt. Adress: http://www.swetorials.2u.se Om ni har frågor eller funderingar kring tutorialen, skriv i så fall här.
 14. tack! jag kunde inte fixa till zip.. men jag hoppas rar funkar för dig..
×
×
 • Create New...