Jump to content

bastard

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Det finns bra sätt att göra blod på, googla lite bara, annars så är Smink och Perukmakarn bäst och i särklass billigast! Mapont är dyyr!!
 2. Jag vill rekomendera Smink & Perukmakarn på Renstiernas Gata 21 på Söder i Stockholm. Priserna är långt under mapont och alla andra aktörer. Smink & Perukmakarn har proffsgrejjer och de har förutom vanliga peruker, handknutna i deras egna verkstad. De förser Dramaten och Operan samt svensk film med saker. De har även uthyrning av maskörgrejjor samt bra kontakt med Karl Gerhards kläduthyrning! Gå dit innan ni blir lurade av andra!!
 3. Har själv handlat hos den bästa affären. Billigt smink,gummi och vax. De förser teatrar och maskörer i hela Sverige. Kolla hos dem om du behöver nåt. http://www.sminkochperukmakarn.com/
 4. Verkligen tack!! Om det är någon mer som vet några mer i Sverige som man kan hitta sånt här hos så skriv. Tex i Stockholm eller i Malmö.
 5. Tack...kul...jag gillar verkligen tekniksidan för det finns en massa besparingar vi kan göra!
 6. Jag har haft problem med förvaring samt att jag inte vill pröjsa dyra slantar för dyra väskor. Jag hittade en rullväska i grovsopförrådet som var bra för den är gjord i hårdplast. Sedan åkte jag till http://www.special-plast.se/Butiken.html på Odengatan i Sthlmoch handlade antistatiskt skummgummi för 500 kronor. Hitintills så har jag bara grovskurit med ett rakblad,men ska justera till det och några extrahål för batterier i efterhand.
 7. Hittade ett gäng av dessa som jag nu undrar hur jag kan spela upp? Vilken bandare är det jag saknar och är det dyrt/svårt att hitta? Har nämligen aldrig sett ett sånt här innan!
 8. Nu har jag testat lite och det problemet jag har att lösa för närvarande är att mikkarna tar upp alldeles för mycket vind,det brusar och har sig. "Svampen" som följde med var inte mycket för världen. Har någon tips om hur jag kan fixa blåsten på mikkarna? Skuydda med något eller..?
 9. Jag var och köpte mig en Zoom H4 idag hos JAM på Roslagsgatan. Snubben där förklarade mycket bra och verkade proffsig plus att han sa att jag kunde pröva mig fram lite på scenen. Dvs med de två befintliga mikarna och kolla hur ljudet blir när jag överför det till datorn.Återkommer om hur ljudet blev ;)
 10. Tuungaa länkar!! Skitbra!! Tack än en gång! No more finlandsfärja machineroom!!
 11. Hittade en Zoom h4 för 3´/ ! Den verkar helt ok!!
 12. TACK! Till jätte nytta! Finns det inga sådana här sidor på vodoo med bra att ha/veta länkar samlat någonstans eller är det jag som är lat? Ljudinspelningsapparat vill jag köpa om den inte ruinerar mig..vet ju inget alls vad sådan utrustning kostar! Vet du/ngn annan vad jag ska titta efter?
×
×
 • Create New...