Jump to content

H.S

Members
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Days Won

  1

H.S last won the day on June 20 2007

H.S had the most liked content!

Community Reputation

15 Good
 1. det kräver att man köper rtfx vol 1&2 för att göra det enklaste specialeffekterna plus att det krashar hela tiden.Fett irriterande.
 2. tja,det var nån som sa att jag skulle göra en ny tråd om hur dåligt pinnacle är,så nu är den här. Pinnacle verkligenn sämst jag fattar inte varför det kallas videoredigeringsprogram det går nästan inte att göra nånting(förutom text o Några ynkliga övergångar)hur sjutton kan det kallas videoredigering så som det krashar o krånglar hela tiden. skriv här om ni vill snacka om hur uselt det är(alla verisionerna av det)
 3. samma sak hände för mej.det löste sig när jag installerade om dvs jag avinstallerade först o tog bort allt vad jag hittade om cs3 sen startade jag om datorn (tog bort alla third part components också)sen installerade jag igen o då funkade det.
 4. H.S

  Bokrättigheter

  så man behöver inga rättigheter om man tar en modern bok o gör film av (amatörfilm) om man bara vill göra en film för att t.ex träna på ett redigeringsprogram eller visa den för föräldrar eller KPs(kompisar) eller träna på att regissera.eller får man böta ändå?
 5. H.S

  Bokrättigheter

  haha ok tack gorse så jag kan ta klassiker o göra filmer av?
 6. H.S

  Bokrättigheter

  så om jag ska göra en film om t.ex robinsson cruise kan jag göra film utan att ha rättigheter om jag skriver om boken med egna ord och ändrar/tar bort vissa delar kan jag då göra film av den utan att ha rättigheter eller måste man ha det även om man gör om boken.
 7. att välja pinnacle e som att spola ner 1000 kr rakt ner i toan men att välja elements känns det som man tjänat 1000 kr pga att det e så himla skönt o bra speciellt om man har photoshop elements också.Jag säger satsa på elements.
 8. du pratar i nattmössan det är hur urdåligt som helst det är knappast värt dom pengar det kostar magix kostar runt 300 kr o pinnacle kostar runt 1000 kr o det enda pinnacle duger till är att se hur klippen ligger det duger inte ens till att klippa i.så du kan hålla inne med dina tankar om hur bra det är.det är SÅÅÅ!!!! inte bra.
 9. du pratar i nattmössan det är hur urdåligt som helst det är knappast värt dom pengar det kostar magix kostar runt 300 kr o pinnacle kostar runt 1000 kr o det enda pinnacle duger till är att se hur klippen ligger det duger inte ens till att klippa i.så du kan hålla inne med dina tankar om hur bra det är.det är SÅÅÅ!!!! inte bra.
 10. nej det va inte det jag trodde ppro var till vänster i triangeln men det var Ae som va till vänster(du vet vilken triangel jag menar.den i reklamen)
 11. jag har ingen aning om vilken hemsida det är jag läste om priset i teknikmagasinet
 12. ojoj jag såg fel ok skit i mina inlägg det går INTE!! átt gå från encore till pr såg fel sorry för det rogge hadde rätt.
×
×
 • Create New...