Jump to content

cladam

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Evil Dead trilogin, Cube och Jim Henson
 • Gear
  Sony HD kamera, Mac G5 m.m.
 • Interests
  film och extremsporter
 1. Vill du vara med i ett spännande filmprojekt? Vill du vara med och skriva ett filmmanus utifrån en industrihistorisk roman? Nu söker ABF Sörmland i samverkan med ABF Västra Västmanland flera intresserade, amatörer som professionella, från hela Sverige som vill delta i denna digitala skrivarcirkel. VIKTIGT! För anmälan eller för mer information hör av er enbart till följande e-post adress: deria.ilia@abf.se Sista anmälningsdag är lördag den 16.e mars!
 2. Nån som har en SGpro rev 2 som upplevt att bilden gungar när man gör rörelser med kameran? Sen tänkte jag kolla om nån skaffat den nya SGblade och hur ni isåfall upplever den? -Cladam
 3. Aha låter intresant, beställde genast ett gäng säsonger av Battlestar som jag faktiskt inte alls sett nåt av. Har sett ett fåtal episoder av Stargate som alla tycks vara i extas över men jag fann dem bara pinsamma, troligtvis bara för jag inte "kommit in" i serien ordentligt. Ska ge dom en chans framöver när tiden räcker till, det handlar ju som sagt om ett par timmar... Annars är ju de första säsongerna av Babylon 5 äckligt bra för att inte tala om Firefly som nog är det skönaste som hamnat på en dvdbox.
 4. Star Trek filmen kommer bli så sjukt underbar, tänk er för innan ni säger mer om detta för ni kommer få äta upp alltihop om ett par månader! ;) Men seriöst så tror jag som en gammal Star Trek nörd att filmen kommer ge hela changern ett behövligt uppsving. Samtliga S.T. filmer innan har ju bara vart bajs men serierna däremot fångade redan mitt hjärta i mitten av åttiotalet. Håller tummarna för en ny serie som förhoppnigsvis är snäppen bättre än Enterprise som min mening var den sämre av serierna kommer se dagens ljus inom en snar framtid.
 5. Eftersom man nu både vill ha en blu-ray spelare och spelet Resident evil 5 funderar jag på att skaffa en PS3 men eftersom man ännu inte är insatt i blu-ray världen undrar jag om nån vet om blu-ray formatet är regionskodat som dvd eller om alla spelare är regionsfria. Tack på förhand!
 6. Har i flertalet bakom dokumentärer sett regissörer gå omkring och titta i nåt som jag lättast kan förklara som en tubkikare med en stor lins där fram och ett handtag under. Vad är detta för något och vad är dess funktion?
 7. cladam

  Tideland

  Hans näst bästa efter 12 monkeys!
 8. Jo tack, en hel del... ska fundera för fullt nu och leta på nätet i EU. Tack tack!
 9. Ohoj! Köper man en kamera på ebay från staterna hur mycket problem kan man få här hemma då. Tänker bl.a. på garantin som blir krångligare men även på deras NTSC format och strömstyrka, tull och skatt... Finns det nåt smidig genväg typ eller ska man betala bra mycket mer här hemma för en kamera och känna sig säkrare?
 10. Finns det stort intresse har även jag ett liknande kit till salu, hör av er så bakar jag ihop en lista med alla prylar + ett pris. -Cladam underjord@hotmail.com
 11. Hoppas jag postar detta på rätt ställe. Min fråga lyder om nån annan skaffat sig en SGpro 35 mm adapter + flipmodul med ett raiserkit. Jag blir nämligen inte klok på hur man ska få ihop de delarna med det övriga så allt funkar och verkligen sitter ihop... Nån som vet eller inte är lika osmart som en själv?
 12. Köpte den boxen med alla 4 filmer och 10 timmars utlovat extramaterial igår. Det var egentligen kortfilmen som låg bakom originalet jag ville åt som enligt innehållstexten på baksidan skulle ingå. Men när jag matade in alla skivor så lyckades jag inte hitta den, drabbades min hjärna av en plötsligt invalidstroke som gjorde att jag inte upptäckte denna kortfilm på nån skiva eller finns den rakt utav inte med i boxen, nån som vet???
 13. Tjo! Följt tråden med spänning och blev mycket intresserad av de produkter företaget hade på sin sida och tänka kolla med dig Subwar om det gick smidigt att beställa därifrån, vad frakt, tull m.m. går på och om du är nöjd med produkten, all info sväljes tacksamt :) -Cladam
 14. Jag har också hört att det ska vara en ny fristående film av Hulken... Måste säga att denna nya version också ser bedrövligt taskigt gjord ut (de animerade effekterna), precis som den första. Älskade dock redigeringen i den första filmen, tyckte det var riktigt bra och annorlunda ihopsatt så man fick en gnutta serrietidningskänsla. Håller dock tummarna på att manuset i denna ska vara bättre än föra försöket.
×
×
 • Create New...