Jump to content

Anpe91

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hittade tillslut en skola som har det jag vill: Electronic Music Production på SAE Institute (http://www.saestockholm.se/courses.asp)
 2. Kolla på nätet vad det finns för inriktningar, är du intresserad av att redigera så skulle jag föreslå "Filmklippning" på Dramatiska Institutet. Du kan läsa om yrket här: http://www.dramatiskainstitutet.se/web/9dc598a7-08c2-43e0-bcec-d85109ac0fb7.aspx
 3. Hej allihopa! Jag har nu börjat andra året i gymnasium. Jag vill söka efter en högskola som inriktar sig på filmmusik (Soundtrack till film/spel). Har letat ganska rejält, men hittar inga högskolor som har just det. Vill att det ska motsvara dethär: http://vfs.com/learn.php?id=11&learn_id=25 Vet någon så länka gärna här.
 4. Efter ha sett District 9 så skulle jag faktiskt vilja åka till VFS i Canada! ((Edit: http://vfs.com/)) Sedan beror det väl på vad du vill studera också.
 5. Det finns tre sätt att användningen utav någon annans verk är lagligt. Här är två: "Ideell och ekonomisk rätt Med ideell upphovsrätt menas t.ex. att en kompositör går med på att "låna ut" sin filmmusik till en film så länge som hans namn kommer med. Upphovsmannen är också skyddad om musiken skulle användas på ett kränkande sätt. Med ekonomisk upphovsrätt menas att en ersättning skall betalas till kompositören för att filmmakaren skall få använda hans musik. De har då ingen skyldighet att sätta ut namnet på upphovsmannen, eftersom de har betalt för musiken. Upphovsrätten gäller 70 år
 6. den sidan är faktiskt bra, jag köpte allt ur Biltema o Clasohlsson :D Men hittar inte de andra affärerna :(
 7. http://www.regnstrom.com/flystand/resources.asp Hej, jag har köpt alla delar förutom: A - Aluminiumstång 50 x 5 mm 4 dm B - Aluminiumrör 18 x 1 mm 5 dm H - 1/4" x 10mm m. försänkt skalle 2 Vet någon var man kan köpa dessa delar om man bot i haninge? Vill inte åka för långt som till spånga.. Skulle vara bra om det va inne i stan.. Tacksam för svar.
×
×
 • Create New...