Jump to content

manner

Members
 • Posts

  15
 • Joined

manner's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag får inte till det så det blir nå snygt men men
 2. jag sitter å kollar nu å jag hittar inte cc burn film under effect>stylize>cc burn film.. i AE 6.5
 3. Ok men hur får jag den färdiga preseten att funka jag har AE 6.5 men funderar på att skafaf 7.0
 4. joi jag såg att det va fel men jag viste inta att det va två olika men jag såg det nu.... sorry
 5. Hej jag undrar hur jag få till det satt det ser ut som liet av filmen bir varm eller typ smälter det blir ett gult sken från nedre högra sidan har jag sett när jag kollar på BMX filmer och Viva la Bam. Det används också vid oldmovi efekter hur gör jag det med Adobe premer pro 2.0 har försökt länge nu.... Men har börjat funderat om det är en övergån eftersom den bruka användas när dom byter klipp.... En film där det används mycket är Etnis Forwad
 6. haha h a viste att jag hade glömt att läga in lenken men här kommer den http://www.alexmoreno.se/
 7. Hej skulle vilja kun agöra smam saker som visas i detta intro. han vörkar ha klipt ut Alex moren som Dj.n heter åå jag vill lära mig det med å få masken elller vad det heer att följa det jag har maskat lick som. jag har sökt på både nätet å här på forumet men har inte hitta svar på min frågor så nu frågar jag här.
 8. men om man köper från denna sidahttp://www.scandinavianphoto.se/?579034får man med deras efekt grejer där man kan klippa ut mäniskor å få masken att röra sig eter så sådär som dom visar på deras filemer på deras hemsida??
 9. det är det som är problemet det händer ingen ting:( Tack för snapt svar nu funkar det helt plösligt...... konstit men skönt ett förslag är hur ska man få masken att bli motiontrakad i AE....
 10. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag kan inte ladda ner den!!!! jag blir så less, jag som värkligen vill se den
 11. haha ha jao... men då är det ju inte ärlit ju... men jag har hört att man kan få samma pogram fast mycke biligare om man har student lisens...är det så???
 12. ÅF är det åter försäljare???? om det är det vart fins det i Dalarna då??
 13. Hej Jag vill ha Avid expres pro men det är ju svin dyrt... men ärlighet varar längst, nu till frågan. Fins det någon prova på veriton av avid expres pro??? och är Avid FX ett separat pogram som man lä instalera som en plug in eller???
×
×
 • Create New...