Jump to content

Chaz Mannetti

Members
 • Posts

  7
 • Joined

Personlig information

 • Name
  Chaz Mannetti

Chaz Mannetti's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag är lika imponerad som alla andra. Liksom cchunter skulle jag också vilja höra om tekniken bakom de där frysningarna. Jag kan se tusen ställen där man skulle kunna använda dom. Program, kamerateknik....vad har du gjort och hur har du gjort det? En guide kanske? =) Tycker det känns som en blandning mellan C.S.I. och en liten favoritserie som jag har vid namn Fastlane. Nåja, oerhört cleant iaf. Vad har "tramset" förresten filmats med för kamera? ;)
 2. Väldigt snyggt! Lite som att få sitta och titta på en chokladbit men inte få bita i den. Min naturliga fråga är: vad är det för kamera som används för att spela in detta? Ser fram emot releasen...
 3. Hej superfjant! Det var ett bra tips. Ska kolla in den där extra noga. Tack!
 4. Jag tackar för infon! Nu slumpade det sig så att min bror kollat in just Panasonic NV-DS65. Så eftersom du äger den kanske du kan ge mig en liten plus och minus lista? Jag läste om den i andra recensioner (bla annat har Rån & Rön angivit den som "mest prisvärd") och där får den bra betyg i förhållande till sitt pris. Dock klagade de som hade köpt den på att batteriet tog slut på tok för snabbt. Håller du med om det? Stämmer det att den bara kan ta stillbilder i 640x480? Är sökaren i svart-vitt? Återigen, tack för dina snabba svar! Om andra har kommentarer om NVDS-65 eller har andra bra alternativ så får ni givetvis skriva.
 5. Hej! Min bror går i köptankar och har 6000 spänn. Han vill ha en schysst kamera och jag lovade honom att kolla upp det. Så jag tänkte fråga er erfarna killar och tjejer vad ni skulle välja för någon om ni hade 6000 spänn bara? Observera att vi aldrig haft en videokamera. Nu undrar väl ni vad den ska användas till? Det är vanligt filmande det handlar om. Ni vet, fester osv. Eventuellt också en hemmagjord crossfilm. Mini-DV eller eller DV är givet. Desto bättre optisk zoom desto bättre förstås. :) Alltså, den optimala kameran för 6000 spänn! Hittade den här men den går inte att köpa i en vanlig butik för 6 lax. :( Så, snälla hjälp mig! Vad hade du tagit?
 6. Definitivt! Som sagt..jag ville sett hela men förstår problematiken...
 7. Är helt ny här och det här är en första tråden som jag skriver i. Fan vilken lyckoträff! Det är en film precis av den här typen som jag själv kommer att sikta på att göra i sommar. Således ingen spelfilm utan bara cross, wakeboard, skate mm till grymm musik! Jag njöt av det här filmklippet, verkligen. Det enda som inte var i min smak var musiken. Den var inget vidare. Jag skulle ockå vilja se hoppen genomföras liksom..jag vill se hela hoppet med landning. Men jag antar att du ville ha snabba klipp och sådär? Nåja, jag diggade den som fan iaf! Hoppas du fixar mer sånt här!
×
×
 • Create New...