Gå till innehåll

Karl

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Ja tro att ja bo i en littn by i norrland

Utmärkelser för Karl

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. alltså, jag använder mig av programmet ulead videostudio 11. Och vad jag vet kan man inte göra några speciella inställningar där. Prövade även med Windows moviemaker förut. Men det blev ännu sämre. Någon som har något tips hur inställningarna ska vara med movie maker? För jag fick inte ens med något ljud då jag använde movie maker.
  2. mhm... Testade med en raderbar DVD. Kvaliten var klart sämre än före jag körde in den på datorn men ändå bättre än då jag kollade på den i datorn.
  3. Jaha, så du menar att om än filmen inte ser så bra ut på datorn så ser den lite bättre ut på TV:n i alla fall? I så fall får jag väll bränna ned en skiva och kolla. :)
  4. Hejsan! Det är så att jag har använt några olika program för att överföra filmen från kameran till datorn. Men jag är inte riktigt nöjd med något av programmen. För bild kvalliten blir så dålig jämfört med om jag kopplar in kameran direkt till min TV. Så jag undrar vilket program ni rekomenderar till just överföringen. Och jag använder firewire vid överförningen så det har väll inget med det att göra? :)
  5. jo, men jag ville göra det på ett annat sätt. men nu när du berättade hur jag skulle göra så kom jag på det andra sättet som jag ville använda. XD
  6. tack så mycket! Äntligen kan någon svara på min fråga. Men det var inte riktigt det som du sa jag ville göra men nu har jag kommit på hur jag ska göra tack vare dig. Tack :D Förresten. Hur ska jag göra en video övergång som ska se ut som om det nya klippet liksom glider in från vänster och det gamla klippet puttas bort.
  7. Kolla lillfarbrorns inlägg ;)
  8. mm, förlåt. Men får man verkligen posta dubbelinlägg?
  9. mm, okej. Men jag vet redan hur man lägger in klippen. Jag undrade hur man klipper upp klippen.
  10. Tjenare! Jag har nyss skaffat adobe premiere pro. Och förut har jag bara använt mig av program som t.ex. windows movie maker. Så nu har jag knappt aning om hur jag ska använda detta program. Jag har i alla fall kommit på hur jag importerar olika filer ;). Men jag vet inte ens hur jag ska klippa filmen. Kan någon hjälpa mig!? Det jag helst vill lära mig är först och främst hur jag bara ska klippa filmen. Tack på förhand. //Karl
  11. Jag hittar inte manus mallen till world fast än jag går in på länken.
  12. Karl

    Min hemsida

    Kolla gjärna in min första hemsida: http://www.dittochdatt.tk Men genom att den är min första hemsida så är den inte så perfekt. Vad tycker ni om den? :D
  13. Karl

    Bannlys digital zoom!

    Jag tycker också att digital zoom är onödig. För att skärpan blir ju bara mycket sämre om man använder den.
  14. Karl

    Sony DCR-HC22E

    Ok. tack för tipset! :)
  15. Karl

    Tenomichi 3D Edit

    Ja det vet jag. Jag brukar oftast använda Windows Movie Maker
×
×
  • Skapa nytt...