Gå till innehåll

CATAEGIS

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av CATAEGIS

  1. skit i att leta, dessa vapen kostar en massa, det finns replikor som används i olika delar av världen(usa och asien mest) men dessa måste man ha licens på här hemma. Vill man ha mynningsflamma och hylsor som flyger ur vapen så går det sjukt bra att göra dem digitalt (har gjort det massor själv). PS. om du går digitalt glöm inte rekylen, den måsten man fejka. p.
  2. CATAEGIS

    Vad gör du nu?

    Avslutar just nu en långfilm, postar, musik plus mix snart klar. går på nytt långfilmsprojekt och skriver färdigt manus under semestern.
  3. CATAEGIS

    Ljus reflektörer

    Prova t ex: - Dagsljus - Litegrip - Cinestar Dom hyr ut reflektorer i alla slag, flaggor, ljus och övrig grip. Du kan hitta deras info på nätet.
  4. CATAEGIS

    Vad ger oss INSPIRATIONEN?

    Inspiration kan finnas i allt, tidningar, nyheter, böcker, film, sagor, konst, musik, historia, etc. Det gäller bara att ha en öppen syn och finna vinklar till historier, de finns överallt. Karaktär/er är endå det viktigaste tycker jag och dess egenskaper och då helst deras brister.
  5. CATAEGIS

    Trailers

    Kan någon tipsa om bra sajter för filmtrailers med möjlighet för nedladdning? Här är några jag själv gillar: http://movies.yahoo.com/trailers/ http://www.joblo.com/movietrailers.php http://www.sonypictures.com/movies http://www.trailerdownload.net/ http://www.apple.com/trailers/
  6. bygg en gravsten av frigolit, speja i den färg du vill ha, kan bli väldigt trovärdig, måla text med guldfärg, kostnad säkert under en hundralapp, håll till i utkanten på en kyrkogård, så länge du inte gör något olämpligt tror jag ingen bryr sig. P.
×
×
  • Skapa nytt...