Gå till innehåll

fredrik_davidsson

Medlemmar
  • Inlägg

    22
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Norrköping
  • Yrke/titel
    Regissör, redigerare, projektledare, fotograf.
  • Namn
    Fredrik Davidsson

Filmskapande

  • Influenser
    Alla filmer.
  • Intressen
    Skapa Film.

Utmärkelser för fredrik_davidsson

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Skicka ett mejl till panasonic och fråga hur du kan få tag i den billigast. http://www.panasonic.se/servlet/PB/menu/1112419_l15/
  2. Orka va så simpel då ;P testa det jag har sagt då lär du dig mycket mera än att använda dig av "färdigprogrammerade saker.
  3. ja okey. då behöver du programmet photoshop eller något liknande, gör en bild som ser ut som en "brasa" i mynningen sen så kopierar du den o byter ut lite mörkare o ljusare färger behöver inte va så många eller så provar du bara med en bild eftersom den kommer att visas i nån microsekund ;P. sen sparar du det i (.PNG)/(GIF) format o lägger in det i redigeringsprogrammet o placerar den vid pistolen och testar dig fram helt enkelt. svårt att förklara allt så här men skriv om du behöver mer hjälp.!
  4. Hur mennar du mynningsflamman då eller själva kulan som åker? finns mycket man kan göra med pistoler och det flesta har med stillbilder att göra om du är nybörjare. Då alltså klipp in en bild flytta den eller byta färg på den för varje frame så det blir en rörlighet i bilden.
  5. Okey, låter intressant men Saw är sin stil gör bara inte något som liknar den bara. Jo ljusättning är väldigt viktig i den formen av filmer, speciellt om man ska få fram en sån äcklig känsla.
  6. Jag kan tänka mig att dom har gjort scenerna så detaljrika som möjligt, och ljussatt den "djup". I efterarbetet har dom dragit ner mkt på färgerna och tagit till med en massa färgfilter så som blå, grön..
  7. Grattis, bland dom första grejjerna och det har gått så bra. Vissa har tur.
  8. jadu, du kan ju göra det i photoshop, tar ju ganska lång tid. Annars så finns det nog skugg effekter till after effects, bara att söka och ladda ner. jag själv ladda ner över 200 effekter till after effects igår :) har inte tittat på alla men dom som jag har tittat är väldigt användbara. :D Leta på.
  9. Ser bra ut tycker jag hehe. Men jag kommer att få låna gratis kameror som är fina, så jag behöver ingen egen nu :)
  10. Tack så mycket det var allt jag ville veta :)
  11. Börja inte tänk på "kontakter o dyl" i början ha bara kul och gör dålig film. Gå i en "media skola", sen kan man tänka på kontakter och folkhögskola.
  12. Det låter, men jag tror inte på att den bygger på samma funktioner och är lika bra, dessutom är 15. 000 billigare :/ låter för bra men skicka en länk isf.
  13. Okey, nae jag tänkte bara om det finns någon speciell standard på lampor ("xeon") eller vad dom kallas, dom är lite mer vita än vanliga bygglampor och lättare att använda i redigeringen. Absolut har ju gjort några kortfilmer och insett hur mycket ljuset gör för filmen. Vadå finns det punklista om standard "ljus" till olika genren? Eller vad mennar ni?
  14. Jag är helt värdelös när det gäller ljus. Och då är min fråga vad man ska ha för något ljus för att få det snyggt och stilrent, och så man kankse kan köpa i vanliga butiker?
  15. Den här sidan har lite ^^ vill ha den här kameran --> http://www.pixmania.com/se/se/150824/art/sony/digital-videokamera-pro-h.html#
×
×
  • Skapa nytt...