Gå till innehåll

streetrobban

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev medlem

Allt postat av streetrobban

  1. Vi köpte från Airsoftpost.com. Totalt tror jag vi köpte 3 pistoler (varav en blowback), 2 gevär och 1 hagelbössa till ett lägre pris än vad man får en blowback-pistol för i butik i Sverige. Rekommenderas :)
  2. Hmm, det var nog något sånt jag tänkte mig. Tack för ditt svar :)
  3. Tjena! Jag och min bror håller på att planera en liten kortfilm som vi ska spela in i sommar och letar just nu efter en bra plats att spela in på. Vi är på jakt efter något övergivet industriliknande områden i Stockholm. Tanken är främst att filma utomhus. Är det någon som känner till någon bra plats som kan tänkas passa oss? Jag har Googlat runt lite på övergivna platser men inte hittat något direkt bra alternativ.
  4. Tja gott folk! Jag tänkte bara fråga om det finns någon benämning för en film som börjar med slutet? Jag kommer inte direkt på någon film som gör det men jag vet att jag har sett massor.
  5. Även http://www.youtube.com/samandniko och http://www.videocopilot.net (grym sida).
  6. Är det bara jag som inte hör något ljud?
  7. Tack för era svar. Får kika runt och se om jag hittar något intressant :)
  8. Ok, fair enough. Kan någon tipsa om en bra bok på FCP på engelska då, även hemsida självklart! Tack!
  9. Hejsan, är ny här på forumet så jag hoppas att ni tar bra hand om mig :) Jag har en fråga som lyder enligt rubriken. Kan någon tipsa mig om en bra bok om Final Cut Pro på svenska? Skulle även vara väldigt tacksam för länkar till hemsidor etc. angående Final Cut Pro. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...