Gå till innehåll

Cajsa

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev medlem

Allt postat av Cajsa

  1. Tack båda två:) Ja, det vore faktiskt kul att ha på film. Jag har funderat på betong, men det skulle va coolt om jag kunde använda något som fick henne att se mer äkta ut. Vore intressant att veta hur de gör modeller av stenåldersmänniskor på museum. Kanske får ringa upp Natur Historiska och fråga. Jag vill verkligen genomföra detta. Men det kan bil knepigt. När mamma förstod att hon måste sitta fast i en tunna med alginat upp till halsen så började hon protestera. Det där med vaselin var inte heller populärt..så det första projektet lär bli att försöka få in henne i tunnan med alginat utan att hon fattar vad som är på gång, och sen hålla kvar henne i den tills det stelnar.. Tack för tipset om att det ska gå att dela på tunnan. Hon skulle bli skitsur om jag inte kunde få loss henne. Fast ifs...vad skulle hon kunna göra?;)
  2. Jag vill gjuta av min mamma och ställa henne mitt i skogen iförd höftskynke. Hon ska se ut som en stenålderskvinna. Gärna med hår på ryggen. Grannarna skulle bli så förvånade.. Vilket material bör jag använda för att få henne att se så verklig ut som möjligt? Hon måste kunna stå ute året om. Det vore även bra om man kunde skruva fast fötterna i marken eller i ett fallet träd. Jag vill kunna göra porer och fästa hårstrån. Tanken är att hon ska vara lite hårigare än hon vanligen är. Råd och tips om detta sommarprojekt tas tacksamt emot!
  3. Cajsa

    2-meters monster

    Tack så mycket! Då vet jag lite mer hur jag kan göra. Det låter jättekul! /Cajsa
  4. Cajsa

    Kolla in reelen!

    Snyggt gjort!
  5. Cajsa

    Lite testanmering i lera

    Åh så vill jag också kunna göra! Filmen var jättebra och figurerna med. Speciellt den arga stenen:)
  6. Cajsa

    "Knark är Kul" (5:27)

    Vilken bra film! Jättefina dockor. Det bästa var första dockans miner och hur har ser ut när han blåser ut röken och när han knarkar! Jättebra gjort!
  7. Cajsa

    2-meters monster

    Tack för tipset Jagska leta...
  8. Cajsa

    2-meters monster

    Nej, först och främst ska det bli en skulptur som ska se så verklig ut som möjligt...sen kan det hända att jag o mina kompisar använder mitt monster till en film. Om det nu skulle bli bra... Jag vet ingenting alls om3d. Men tack för tipset ändå
  9. Cajsa

    2-meters monster

    Vad är det? /Cajsa
  10. Hejsan! Vi ska ha projektarbete i skolan, först tänkte jag göra dockor o sälja dockteaterföreställningar till förskolor. Men jag har gjort dockor o sålt de förut, så jag tänkte prova något nytt....jag vill göra ett 2-meters monster, eller ett som är lite längre. Tänkte bygga mitt monster av hönsnät, gips och pappiermache, och kanske göra kroppsdelar som ansikte och händer av latex. Är det någon som har gjort något liknande förut som har några tips på vad jag ska bygga monstret av eller vad jag ska tänka på? Jag blir hemskt glad för alla svar! /Cajsa.
×
×
  • Skapa nytt...