Gå till innehåll

Johansson_

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev medlem

Allt postat av Johansson_

  1. Johansson_

    fejk explotion

    Det är bara importera filmfilen till after effects.. eller ännu enklare dra filen till ditt nya projekts fönster..
  2. Johansson_

    Photoshop hjälp

    Tack så mycket. Jag har en del ps vana och det som ställde till det för mig var det där med alt grejen. Men iaf, tack ska du ha :)
  3. Johansson_

    Photoshop hjälp

    Hehe okej då lär du va bra :) Jaja iaf, i steg 2 är jag lite osäker på hur jag ska göra stripesen. Sen steg 4 ska man lägga samman synliga då? Steg 5 står det till headshape, ska man inte ta på stripesen då? Steg 6 samma som steg 5 + att han har tagit bort en del för att få en "haka" va?
  4. Hoppas man får posta om PS i detta forum ;P Jag behöver iaf hjälp med denna tutorial, http://www.snecx.com/core.php?sect=tutor/spider Det är steg 2,4,5,6 jag inte riktigt förstår.
  5. Manne, vet du húr man använder shatter? Isf kan du väl vara snäll och skriva det?
  6. Det som hände var att det kom fram en typ rund tegelmur. Ska det vara så?
  7. törs man fråga hur man använder shatter? Ja visst det står säkert i hjälpen men den är på engelska och jag föredrar svenska.
  8. En sak i ae :P Det är typ det enda jag vet
  9. Du använder particle playground, mig fråga mig inte hur för jag undrar samma sak som du; hur man gör sådär :P Men det är iaf Particle Playground.. skulle chansa på att man ska ta layer explode
  10. Jag skulle gärna vilja veta hur man gör de s k vågorna efter kulan, Danell kan du göra en kort beskrivning?
  11. Använder ett redigeringsprogram där du kan animera en mask som tex After Effects. Vi söger att du vill ha 4 kloner i en scen då spelar du in först en blank bakgrund sen spelar du in från 4 olika vinklar (ändra inte kamerans position, då blir det svårt) Sen tar du in det i säg, AE och maskar ut alla dina gubbar och lägger ovanpå det blanka lagret.
  12. Ja, Adobe After Effects är det programmet som oftast diskuteras här och det är skapat för att göra/skapa specialeffekter, så ska du hålla på med sånt är det det rätta programmet. Har du dock taskigt med pengar (After Effects är dyrt) så kan du kolla in Effects Lab.
  13. Jo, du kan sätta in ett videoklipp istället
  14. För att få det att se ut som glasögon tänkte jag
  15. Som andra tidigare påpekat, Nightvision/Nightshot effekten på dv-kameror är inte speciellt bra. Du sa också att du skulle ha en snubbe som såg igenom ett par glasögon, har du tänkt att lägga på ett filter som gör att det ser ut som 2 hål han kollar genom då?
×
×
  • Skapa nytt...