Gå till innehåll

chaboo

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Sollentuna/stockholm
  • Yrke/titel
    Lagerarbete
  • Namn
    Micke

Filmskapande

  • Influenser
    Mannen på balkongen, quentin tarrantino
  • Intressen
    Film och samla starwars figurer

Utmärkelser för chaboo

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. chaboo

    en idé

    Tack Adam För dina svar har redan nu fått in i storyn lite om Patriks förflutna utan att det blev fel eller så, så är det bara resten kvar :) Men ett jätte tack för du tog dig tid!!
  2. Tycker att man kan göra enkla filmer som BlairWich project som är tagen från Cannibal Houlocost och sedan kom den Svenska filmen som jag aldrig kommer ihåg namnet på men den har en liknande story. Har man bara folk som tycker det är kul och man kan spela in på sin fritid så tror jag inte det är några problem så länge alla är införstådda i att man gör det för att ha kul, sedan om filmen blir en succé gör ju inget som de filmer jag nämnde...... eller ja cannibal filmen kanske inte så många sett om man inte gillar den typen av film men ni fattar nog vad jag menar ;) Så ut och sök folk som gillar och har tid med ett sådant projekt så ska du se att det kommer fungera.
  3. chaboo

    en idé

    Ja jag har en massa saker kvar i mina tankar som ska in där med, men detta är mitt första försök att skriva ett manus så jag erkänner att jag har vissa problem. Tack för ditt inlägg jag ska försöka att få in allt men detta är mer det stora hela och inte nån detaljerad "riktig" synopsis, fast det är nog bara jag som sitter med mina tankar som ser allt tyvärr. Finns det nån som är bra på manus och vill vara delaktig eller ta över och ha mig vid sidan om så hör av er.
  4. chaboo

    en idé

    vet inte om det kan hålla eller hur jag ska följa upp så kom gärna med komments. Haka inte upp er på namnet så mycket utan är mer inne på om storyn håller och om man kan få det till en lång film. Synopsis.doc
  5. Hej på er! Blev just medlem och tyckte denna tråd var intressant, då många tycker att man som statist inte har något med filmen att göra osv. Jag har jobbat med Sweetwater som är Collin Nutley´s bolag och det var hur bra som helst att jobba med dom, Collin kom in till oss statister som hade ett eget rum med kaffe och kakor/godis och talade om för oss vad filmen handlade om och vad det var vi skulle filma under de dagar vi var där. Sedan så sa de magiska orden "Det är viktigt att ni fungerar för om ni inte gör det så fungerar inte scenen" jag blev fruktansvärt förvånad och glad över att äntligen kom en kille som vet vad han snackar om, och han fyller på med " är det något ni undrar över eller om ni har frågor så var inte rädd för att fråga vi är en familj nu" följ av "Det kommer att bli sent men jag hoppas att alla kan stanna kvar tills vi är klara". Helt otroligt vi som statister lägsta pinnen enligt många får fråga eller tala om för regissören eller någon annan om vi har problem att ta sig fram på ett naturligt sätt tack vare att lampan ligger ivägen på golvet eller så. Detta var ett jobb från eftermiddag till sent på natten så vi fick mackor innan vi gick hem med samt middag +++++
×
×
  • Skapa nytt...