Jump to content

coffe

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Skövde
 • Name
  Christopher
 1. Hej igen! Nu har jag fått hem Codys bok och undrar om det finns någon bra sida som man kan kovertera måtten på? Har själv kollat men inte hittat någon riktigt bra.
 2. Jag är hel nöjd men har inget att jämföra med eftersom det är min första semi kamera. Optisk bildstab. är ett måste, klockrent på xm-2:an! Jag gör själv m-videos med min kamera funkar kanon på min nivå. Lycka till!!!!
 3. Jag har tänkt att ha den till min xm-2:a men funderar på att byta till hvx200. Blev du nöjd med din rigg?
 4. Hej Jag men jag tror nog att det blir svårt att hitta "rätt" fjädrar för att få en bra balans. Kollade runt på homebuiltstabilizer lite mer och kollade upp böckerna som dem säljer där, verkar som att det är en utförlig ritning. Någon som köpt någon av böckerna där och testat?
 5. Hej på er! Jag har kollat lite på full riggar på homebuiltstabilizers.com med det menar jag steadycam med väst å arm. Frågan är om det ens är värt att pröva sig på å bygga en sån om man inte är ingenjör? Finns det någon som har en ordentlig ritning på en sådan? , skulle vara väldigt tacksam om man kunde få ta del av den isf. Med en utförlig ritning så tror jag inte att det skulle vara några problem att få ihop en om man har alla verktyg och maskiner som behövs förstås, eller vad tror ni? _________ Christopher
 6. Vad är magic bullet? Är det en plugg och vad kan man göra med den?
 7. Hej någon som vet hur man kan ta en bild i premiere så att den hamnar med allt annat importerat mtrl?
 8. Jag prövade att exportera en film med QT pro fick den från 2Gb till 17Mb men inget ljud och dålig kvalite, gjorde jag nåt fel vid exporteringen?
 9. coffe

  Kranbygge

  Jag har funderat på om man måste ha små el motorer till tilt o panoreringen, vad skulle det kunna vara för motorer isf?
 10. coffe

  Kranbygge

  okej jag får kolla in sidan lite bättre, tack för tipset! Jag har funderat lite på hur man skulle kunna få till panoreringen och tilten , har du löst det med motorer eller på något annat sätt? Själva stativet och kranarmen tror jag nog inte blir så svårt utan det är nog själva anordningen till kameran som kommer bli nöten att knäcka... _________ Christopher
 11. coffe

  Kranbygge

  Jag har tänkt att ge mig på ett kran bygge och undrar ifall någon här på forumet vet vart jag skulle kunna få tag i en ordentlig ritning? Blev besviken på homebuiltstabilizers sidan där det bara finns bilder och inga direkta beskrivningar....
 12. Hejsan på er! När jag ska rendera ett animerad logga på 10 sec så går tids linjen som den ska och bildar ett grönt streck efter sig, men efter 6 sec så börjar den gröna linjen följa med, precis som den har glömt av hur den har renderat tidigare. Linjen går som en "mask" efter tidsmarkören om & om igen. Kan nån hjälpa mig med att förstå detta? Ska jag vänta tills den tillslut kanske blir klar eller är det nåt fel?
 13. Tack för era svar! Nu undrar jag bara om det är den yttre eller den inre som jag ska lägga bilden i för att få med hela bilden på tv:en?
 14. Halloj gott folk! Jag redigerar i Premiere Pro. Jag har precis lagt över ett färdigt projekt tillbaka på ett dv-band. När jag sen spelar upp det så syns inte hela bilden på tv:en, drygt 2cm hamnar ur bild. Vad kan jag göra för att åtgärda detta? Finns det nåt liknande som i aftereffects med "action safe area" i premiere?
×
×
 • Create New...