Gå till innehåll

YohanG

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Personlig information

  • Yrke/titel
    Studerar

Filmskapande

  • Intressen
    Film

Utmärkelser för YohanG

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Ja, det fick jag, TACK !! ;) Men jag måste trycka på ALT-Knappen för att spela upp det hela..
  2. Men finns det inte typ något program där man kan konvertera .wmv till .AVI filer? ..
  3. Ash, Du får ursäkta mig, men jag förstår inte exakt vad du menar? Skulle du kunna beskriva det lite lättare för mig, är du snäll.. ;)
  4. Woxaz, Det står inte vad det är för format .. Men det jag vet är klippen kommer från Windows Movie Maker...
  5. Hej alla på VoodooFilm .. Jag har tidigare arbetat och gjort filmredigering genom Windows Movie Maker, och har Laddat upp Filer från DV Kameran dit.. Men nu när jag skaffat Adobe Premiere 6.0 så kan inte jag ta filerna från Windows Movie Makers Klippsamlingar till Adobe Premiere.. Vad är det för fel? När jag klickar på "import" i Adobe premiere, så hittar jag inte ens Movie Maker Filerna.. Har till och med Prövat att först bränna klippen på CD, Sedan Lägga Upp De T.ex. på Skrivbordet... Behöver eran hjälp.. Mvh Yohan G Ps. Är Ganska Ny Med Adobe Premiere..
  6. Roger.. Nu förstod jag, Om den nu är avstängd hur aktiverar man den? Men du kan det vara något att göra med att Scrubba att göra?
  7. Jag förstår inte exakt vad du menar, med att titeln är avstängd?
  8. Jo Roger.. Det är det att när jag gör det så kommer inte Titeln fram förstår du? T.ex. så har jag ett klipp där jag vill sätta in titeln.. Men istället för att visa Titeln på klippet så spelar den bara upp klippet.. --------------------------------- Har hört nått om Scrubba ??? ... :S, någon som kan förklara?
  9. Hej ! Jag har ett problem, eller dvs stort problem för mig med Adobe Premiere 6.0 .. Jo, det är så att när jag vill t.ex. sätta en bild eller text på en klipp så går det bara inte.. Har försökt många gånger. Snälla kan någon HJÄLPA mig med PROBLEMET, Så Jobbigt... Kan någon hjälpa mig?.. så lägg till min MSN: JG_164@Hotmail.com eller svara behöver HJÄLP! Ha det bäst! Ps. istället för att visa bilden eller texten så visar den bara upp klippet utan någon Bild eller TEXT..
  10. YohanG

    Snälla Hjälp!!

    Ehh svårt att förklara då.. Kan du lägga till min MSN Jg_164@Hotmail.com ??? Behöver hjälp !! ..
  11. Hej ! Jag är ganska ny här i Voodoofilm.. Har ett problem med Adobe Premiere 6.0.. Det är så att när jag t.ex. vill sätta in en Title (Text) eller bild i en video .. Så Går det inte :S Den spelar bara upp VIDEON men visar inte bilden eller texten !! SNÄLLA, behöver eran hjälp.. !!!
×
×
  • Skapa nytt...