Gå till innehåll

kitsune

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för kitsune

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Okej. Jo, jag har ju suttit och finslipat det i typ 2 månader nu, så jag har lagt ner enormt mycket tid på det. Jo, 50-50 tycker jag låter helt rätt. Tack så mycket!
  2. Tjenare allesammans. Hoppas att ni orkar läsa allt det här, det är ganska viktigt. Jag och en kompis har skrivit ett manus som vi personligen tycker är riktigt bra, det tycker även lärarna jag har på filmvetenskaps lektionerna. Så vi ska nu lägga ut manuset på lite olika sidor och se ifall om vi kan hitta någon köpare till det. Men jag och min kompis kan inte komma överens ett kontrakt mellan mig och honom. så här ligger det till: Det var han som kom på själva historien till den, han skrev en novell på drygt 15 sidor. Han bad mig att skriva ett manus till den (detta var drugt ett år sedan), vilket jag började att göra, som en rolig grej mer eller mindre. Efter det att jag var klar med ett manus på 30 sidor tyckte han att det räckte, men jag kom på fler grejer jag ville ha med, och till slut gick han med på att höra den längre. Till slut hamnade manuset på 110 sidor, varav jag har skrivit alla de sidorna samt kommit på de flesta grejerna. Och nu är vi framme till där vi är idag, jag och han försöker komma överens om ett kontrakt vid en eventuell försäljning (visst, man har kanske 0,01% chans, men ändå), och det går inget vidare. Han kräver att han ska ha 80% utav intekterna från manuset vid en eventuell försäljning. Men tycker jag knappast att han kan få, han kom ju bara på grundidén, det är ju jag som har vidareutvecklat den och sedan skrivit hela manuset. Vet någon där hur det brukar gå till vid manus kontrakt och liknande.
  3. för att se på filmerna på google går man in på "www.video.google.com" sen söker man bara på filen, jag hittar "Örnvik Race Cup" där i alla fall
  4. Wow, det här var riktigt cool. Vart fick du tag på all rekvisita? Men en sak som jag undrar: När en utav terroristerna skjuter CT:n i handen, och man får se hur kulan färdas, ser det ut som att kulan accelererar precis när den lämnar pistolen. Är det verkligen så i "verkligheten" (okej, jag har knappt G i Fysik)? Jaja, gör fler filmer! Det här var bland det bästa jag har sett!
×
×
  • Skapa nytt...