Gå till innehåll

Fitscha

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

Allt postat av Fitscha

  1. Fitscha

    Mediagymnasiet,nacka ?

    Jag kan göra mitt bidrag av klagande trots att du lyckligtvis inte ska välja MG. Det här är en riktigt skitskola, allting är totalt oplanerat och du får nästan alldeles för mycket ansvar på dig själv. Du blir knappast speciellt inspirerad eller uppmuntrad av lärare utan de slänger mest på dig en kamera och inte så mycket mer. Har du däremot rätt sjysta och aktiva personer att umgås med så kan det bli hur bra som helst då du har tillgång till mycket utrustning du får låna när du vill. Men lärarna orkar knappast att hjälpa dig och aktiva elever får man verkligen leta efter likt jag-vet-inte-vad. Personligen ångrar jag djupt mitt val av skola, MG suger.
  2. Fitscha

    Albert

    Jag gillar den, påminner om det där som visades på ettan (tror jag?) förut om folk som bara berättade om helt vardagliga grejer men på ett så tragisk och bisarrt sätt. Fast musiken känns lite för "tyck som om personen".
  3. Fitscha

    Piratkopiering?

    En intressant artikel: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=447139&previousRenderType=6
  4. Fitscha

    Piratkopiering?

    Det här är en väldigt intressant debatt att följa och jag kommer på mig själv med att vara dubbelmoralisk en hel del. Men iaf, en intressant fortsättningsfråga på hela diskutionen är hur ni ställer er till nedladdning av program såsom, Photoshop, 3D Studio Max och Avid och liknande? Ni måste ju ändå erkänna att det absolut inte skulle finnas, eller... snarare hittats, så många talanger om de inte var såpass lättillgängliga.
  5. [citat=tuco][citat=sluten_cell_nr13]aight! =) Kommer hela filmen upp på nätet också?[/citat] Kommer nog först försöka få ut filmen på lite filmfestivaler men sen lär den hamna online. Jag borde ju faktiskt lägga ut min gamla kortfilm. Hmm...[/citat] Skulle vara grymt kul att se din gamla kortfilm. Väldigt snyggt filmat det där. Förresten, vad har du/ni använt för kamera? Nu får du också tänka på att jag inte kan någonting om kameror så du får gärna dra på med lite mer info. Det är ju en såpass bra bildkvalité. :)
×
×
  • Skapa nytt...