Gå till innehåll

FÅO

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Allt postat av FÅO

  1. Tänk på att Har du Intel Pentium III, AMD Athlon, AMD Athlon XP eller AMD Athlon XP-M som är MYCKET VANLIGA processorer så funkar inte Elements 2,för dessa saknar stöd för SSE2-instruktioner (vad nu det är ?) Någon som vet om Premiere Elements 1 funkar på en AMD Athlon 2200 XP ?
  2. Någon som vet om Adobe Premiere elements 2 svenska versionen , har kommit ut på marknaden.Skulle varit släppt i september !?.
  3. [citat=Macho.Man]Har exporterat en frame från mitt videoklipp men sen när jag sätter bilden där jag vill ha den under några sekunder så flimrar det på teven hela tiden vid uppspelning, medan det ser ut som vanligt på datorn. Hur löser jag problemet så det står stilla så att säga på monitorn?[/citat] Deinterlace klippet.
  4. [citat=bananskal]Håller på att göra en liten filmsekvens till en DVD-meny där rörliga bilder visas samtidigt som en stillbild. Problemet är att när jag exporterar filmen till AVI så fladdrar stillbilden..Otroligt irriterande! Hur ska jag få stillbilden att sluta fladdra? Ser ju perfekt ut i Premiere..[/citat] Prova med att deinterlace på på stillbilden.
×
×
  • Skapa nytt...