Gå till innehåll

ras_mouse

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av ras_mouse

  1. vad är en proxy? jag är inte helt familjär med det uttrycket... Förresten in och ut markörerna var ett värdefullt tips, jag ser hur det skulle kunna fungera.
  2. Tack för ditt svar, det löser mitt problem inlednings vis. Scrub funktionen är visserliggen guld värd, särskilt tycker jag om man tillexempel animerar en replik eller liknande. Lite svårare tycker jag dock det är om man animerar till musik där rytmiken är nödvändig, då vill man gärna kunna arbeta med den helt utan transformeringar i ljudet. Vad jag helst skulle vilja KUNNA ÅTERSKAPA I AFTER EFFECTS ÄR TYP RENDERINGEN I PREMIERE, DÄR MAN KAN RENDERA AVSnitt (ursäkta jag kom åt caps lock som ni förstår...) och sedan jobba med de renderade avsnitten i realtid med närmast perfekt ljudåtergivning. Men detta är ej möjligt i AE?
  3. Jag har ett jäkla bekymmer med after effects när jag försöker animera foton till musik i en dokumentärfilm jag håller på med. Varför kan man inte previewa klippen i realtid tillsammans med musiken utan att behöva använda RAM preview funktionen? Det blir snabbt till ett stort bekymmer när man vill klippa rytmiskt, inte minst för att RAM previewn verkar ha en övre gräns på något i stil med 8 sekunder. Någon som kan hjälpa till tror ni? Jag vore evigt tacksam.
  4. det låter som en god ide, men måste man inte spela in (exportera) på dv'n för att kunna få upp bilden där? Jag har dessutom dubbla bildskärms uttag på min dator, kanske detta kan vara en lösning, eller? peace
  5. Hej jag har ett svårt problem. Jag har köpt en dator som jag så smått börjat redigera video med, jag använder Premiere Pro 1.5. Datorn som jag köpt är utrustad med ett 128 mega bytes grafik kort och tv-utgångar. Jag har nu försökt till fördömmelse att kunna blåsa ut det lilla referens-fönstret i premiere till en extern tv-apparat. detta fungerar på min skola men inte hemma... varför? Tacksam för all hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...